lauantai 29. maaliskuuta 2014

Lauantain viettoa rennoissa merkeissä


Tänään oli niin ihana nukkua pitkään ja aloittaa päivä brunssilla. Rakastan niin brunsseja hyvässä seurassa! Paras tapa viettää aikaa ja vaihtaa kunnolla kuulumisia sekä tietysti parannella maailmaa.Tämä koko viikko on ollut suoraan sanottuna hieman sekava. Ensinnäkin on ollut tosi paljon kaikkea opiskeluun liittyvää. Lisäksi olen ollut koko ajan ihan poikki. Olen nukkunut melkein joka päivä päiväunet ja yöllä sitten en tietystikkään ole saanut unta.

En tiedä johtuuko väsymyksestä vai mistä, mutta nyt on ollut erityisen paljon sellaisia päiviä, jolloin ei ole jaksanut tehdä mitään sellaista, mitä kuuluisi ja täytyisi tehdä. Tällaisia asioita on ollut muun muassa koulujutut. Tiedän niin, että ne pitäisi hoitaa pois alta, mutta olen ollut niin uupunut, ettei niistä ole tullut mitään.

Lisäksi koko viikon olen ollut vain menossa paikasta toiseen, joka on stressannut lisää. Onneksi silti tänään päivä alkoi hyvin, joten päätin etten tänään murehdi mitään, vaan nautin vain tästä päivästä.


Tästä viikosta pakko vielä kertoa se, että kevät on näyttänyt parhaat merkit. Ensinnäkin lenkkeilessä näin niitä keltaisia kukkia (joiden nimeä en nyt muista), joita on aina keväisin teiden varsilla. Lisäksi tuli syötyä vuoden ekat jädet. Ihan huippua!


Mutta nyt lähden ulos Sir Charlesin kanssa, vielä kun aurinko paistaa!

Ihanaa lauantaita<3

6 kommenttia:

 1. Voi ei miten et voi muistaa leskenlehtien nimeä :o ihanan näköinen brunssi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin niiden nimeä ties kuinka kauan :D en tajua miten sen voi unohtaa:D

   Poista
 2. noi keltaiset kukat on leskenlehtiä ;) mut ihania kuvia taas! tykkään niin paljon sun blogista :-)

  VastaaPoista
 3. Leskenlehtiä :p
  Mutta ihanan näköinen brunssi ollut! :)
  Kaunis sinä myös, ihanaa viikonloppua sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun te muistatte, kun itse unohdin:D Mutta tuo oli kyllä brunssi! Ihanaa viikonloppua!<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3