tiistai 18. maaliskuuta 2014

Namnam kuraista vettä!


Tammikuussa kirjoittelin tässä postauksessa savikuurista, jonka aloitin (käytän siis Argitalin vihreää savea). Nyt sitten kuuri on kestänyt jo pidemmän aikaa. Juon tuota savivettä aina kolme viikkoa, jonka jälkeen seuraa viikon tauko. Tästä käyttöajasta olen lukenut hieman eriäviä mielipiteitä. Toiset ovat sitä mieltä, että kolmen viikon kuurin jälkeen tulisi pitää pitkä tauko ja toiset taas sitä mieltä, ettei taukoja tarvita. Itse meinaan pitää tuon pussillisen jälkeen vähintään kuukauden tauon. Uskon itse siihen, ettei kuuri toimi mikäli sitä juo jatkuvasti.Aloitin kuurin hiusteni vuoksi. Joulukuussa hiukseni koko siis karun kohtelun, otin pidennykset pois ja pituutta lähti. Hiukseni oli tuolloin todella huonossa kunnossa ja pidin niitä jatkuvasti kiinni, ettei kukaan näkisi niiden karmeaa kuntoa (siksi en ole ottanut yhtään kuvia hiukset auki tuolloin alkuvaiheessa). Mutta joka tapauksessa niihin tuloksiin! Itse olen huomannut hiukseni vahvistuneen. Jopa kampaajani huomasi tämän ja kehui kuinka vahvistuneet hiukseni ovat. Hänkin päätti aloittaa savikuurin, jotta hiukset vahvistuisivat. Muuten en ole kunnolla muutoksia huomannut. Hiukseni ovat kasvaneet kyllä, mutta syön lisäksi biotiinia ja sinkkiä, eli niillä on varmasti osuutta asiaan.

Hiusten lisäksi olen huomannut, että ihoni on paremmassa kunnossa. Tosin olen tehnyt lisäksi savesta naamioita. Loppu saven voisin käyttää vain naamioihin!

tammikuu-helmikuu-maaliskuu

Kuten jo kirjoittelin, meinaan tämän pussillisen käyttää loppuun ja siiten pitää pitkän tauon. Tuntuu vain siltä, ettei savi tehoa näin pitkässä käytössä enää. Lisäksi uskon että hiuksille auttaa hieman paremmin juuri tuo biotiini ja sinkki. Jos jollain on jotain kysyttävää, niin vastaan parhaani mukaan!

8 kommenttia:

 1. Saisko tosta savesta kuvaa millasta se on? Onko se jauhemaista? En olekkaan kuullut tälläisesta savijuomasta ennen.. vain biotiinitableteista, jotka vahvistavat niin hiuksia kuin kynsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin tuohon alkuun siitä kuvaa!:) Mutta juu se on tuollaista hyvin pienijakoista "jauhoa":) Tuo pöllyää hyvin helposti, eli täytyy olla vähän varovainen kun sitä laittaa lasiin:) Ja itsekkin luin tästä ekaa kertaa vasta joku kolme kuukautta sitten:)

   Poista
  2. Säikähinki jo, et oonko ollu viime kerralla niin sokee, etten oo huomannu tota kuvaa :D tohon täytyy perehtyä lisää!

   Poista
  3. Lisäsin sen kun pyysit:D Eli et ollut yhtään sokea<3

   Poista
 2. En olekaan kuulu tuollaisesta ikinä, paitsi nyt :0 Mistä tuota saa ja maistuuko se miltä ? :) Kaikissa kuvissa taas kauniina :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuota saa ihan luontaistuotekaupoista:) Itse ostin sitä Life-kaupasta:) Ja se on tosi neutraalin makuista eikä oikeastaan maistu miltään:) Kiitos paljon<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3