torstai 20. maaliskuuta 2014

Onnellisuuden päivä


Tänään on vietetty virallista onnellisuuden päivää. Olenkin siis vähän pohtinut onnellisuutta. Itse ajattelen niin, että kukaan muu ei ole vastuussa onnellisuudestasi, kuin sinä itse. Lisäksi ajattelen, että oma onnellisuus lähtee liikkeelle täysin itsestä sekä omasta asenteesta. Jos näkee maailman aina harmaana, niin varmasti se sitä onkin. Kun taas keskittyy niihin pieniin iloisiin asioihin, muuttuu koko maailma heti paljon paremmaksi. Aina tulee syitä itkeä ja masistella, mutta silloin täytyy vain keskittyä niihin iloisiin asioihin. Koska ajattelen niin, että onnellisuus lähtee itsestä, olen myös sitä mieltä että "kuinka tulla onnelliseksi?"- jutut on ihan höpönlöpöä. Mutta niin se niistä ajatuksista ja sitten tämän päivän tekemisiin.


Tänään olin yhdellä luennolla ja kävin palauttamassa kandini opponointiin (jäiks!). Luennon jälkeen näin kaveriani ja herkuttelimme hieman sekä teimme kaverini yhtä koulujuttua. Oikeasti koulujuttu jäi täysin taka-alalle, sillä suurin osa ajasta meni kuulumisten vaihtoon (mitä nyt ehtii päivässä tapahtua). Sellaiset kaverit on niin ihania, että vaikka näkisi päivittäin, riittää aina juteltavaa.
Myöhemmin kävin vielä kaupungilla ja siellä oli ihan kauhea lumisade. Sisälle päästyäni meikit oli melkein pitkin poskia, koska lumi satoi ärsyttävästä vaaka suunnasta. Charleskaan ei viihtynyt yhtään tuolla lumipyryssä. Toivottavasti huomenna olisi taas kevät, jotta pääsisi lenkille. Tämä talvi-kevät-talvi alkaa jo vähän tympimään.


Pian täytyisi sulkea kone sekä muu tekniikka ja alkaa lukemaan huomiseen tenttiin. Se, joka väittää ettei opiskelu käy työstä, on kyllä niin väärässä! Oikeastaan opiskelu on melkein rankempaa kun työt. Töiden loputtua työt jäävät usein työpaikalle, kun taas opiskeluhommia tulee aina kotiin vietäväksi. Mutta nyt käyn laittamassa hiusnaamion hiuksille ja aloitan tenttiin lukemisen!


Toivottavasti teillä on ollut onnentäyteinen ja ihana päivä!<3

12 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, että oma asenne yms on kiinni omasta onnellisuudesta :) Välillä tulee päiviä kun mikään ei ole hyvin ja tuntuu että pienikin asia alkaa itkettämään, mitta silti hyvä fiilis loppuen lopuksi :)
  Ihania herkkuja taas ollut tarjolla, nam <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta!:)) <3 Oli pakko loihtia taas jotain hyvää:)

   Poista
 2. Oooij mitä herkkuja, tekee mieli nyt mansikoita<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy käydä ostamassa niitä! Mansikat on niin hyviä<3

   Poista
 3. Ihania kuvia! Onnellista päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Onnellista ja kivaa päivää myös sinulle<3

   Poista
 4. Onnellisuuden päivä..jos mun tarvis kuvalilla keneen blogaajaan tämä päivä huokuu niin se olet kyllä sinä :)
  Ihailen miten sun blogista saa niin positiivisen ja ystävällisen tunteen.
  Herkut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau mikä kommentti! Sait kyllä niin hymyn huulilleni!<3 Kiitos Marika:)

   Poista
 5. Oi, vähänkö herkullisen näköistä! :) Oot kyllä tosi ihanan symppis ja positiivisen oloinen tyyppi!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli niin herkullista!:) Ja ihana kuulla! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3