lauantai 26. huhtikuuta 2014

Anything is possible with sunshine and a little pink


Nyt on niin hyvä fiilis. Aurinko paistaa ja kesä tulee, jeejee! Koko viikko on mennyt ihan älyttömän nopeasti ohi. Lisäksi tähän viikkoon on kasaantunut melkein kaikki palautukset ja muut tärkeät jutut. Tuntuu että on saanut koko ajan olla menossa paikasta toiseen. Onneksi silti on ehtinyt auringostakin nauttia, sillä olen nyt melkein joka päivä käynyt jädellä. Torstaina koulun jälkeen saimme kaverini kanssa idean, että haemme jäätelöä ja menemme istuskelemaan koulun viereiselle laiturille. Oli niin kesä fiilis. Eilen ennen tentin alkua teimme saman tempun ja haimme kaupasta jädet ja menimme hetkeksi ottamaan aurinkoa.


Nyt kun on noin upeat ilmat ei tekisi yhtään mieli olla sisällä.Tekisi mieli vain istua terassilla ja nauttia tuosta ilmasta. Laskenkin koko ajan päiviä siihen kun on koulu pulkassa ja saa vain olla.

Tänään nukuin pitkään ja näin taas jotain ihme painajaisia. En tajua, miksi ihmeessä olen lähiaikoina nukkunut niin huonosti. Olen heräillyt ties kuinka usein siihen kun näen painajaisia. Aamulla sitten ei pääsekkään millään ylös, kun on koko yö mennyt seikkaillessa. Onneksi tänään sai nukkua taas univelkoja pois. Rentoilin koko aamupäivän ja söin sängyssä aamiaisen samalla täykkäreitä katsellen.Kun vihdoin sain itseni liikkeelle, kävin nopeasti kaupungilla ja sen jälkeen suuntasin treenaamaan. Treenasin vain hetken aikaa, sillä kello oli jo neljä ja alkoi olemaan hieman nälkä. Nyt sain onneksi syötyä ja sitten täytyisikin alkaa suunnitella, mitä tänään tekisi vielä illalla.


Joka tapauksessa oikein ihanaa viikonloppua kaikille!<3

6 kommenttia:

 1. Aurinko kyllä tuo ihmeellisesti uutta energiaa! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Nam mikä salaatti!

  VastaaPoista
 3. oii ihanan näkönen aamiainen sulla ollu :p oon ihan hulluna varsinki noihi vanukkaisiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi vanukkaat on niin hyviä herkkuja!:D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3