keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

TiKe


Nyt on kyllä kaksi niin löllöpäivien löllöpäivää takana! Mulla tosiaankin oli eilen ja vielä tänääkin vapaapäivä. Eilen vapaapäiväni kului aurinkoa ottaessa ja rentoutuessa. Kävin myös mummulassa ja siellä vierähtikin taas muutama tunti. Olen tosi onnellinen siitä, että minulla on isovanhempiin hyvät välit ja he asuvat lähellä. Olen pienestä asti tottunut siihen, että mummu ja tuffa asuu ihan vieressä.


Eilen oli ihanan lämmin ja tuntui niin kesältä. Oli ihana olla kevyissä vaatteissa ja nauttia auringosta. Pidin myös kokonaan meikittömän päivän ja ei vitsit, kuinka mahtava fiilis siitä tuli. Jotenkin meikkaaminen kuuluu niin aamurutiineihin, että tuntuu jopa oudolta ellei meikkaa. Iholle silti tekee niin hyvää olla meikittä, joten täytyisi alkaa useammin olemaan meikittä.Tänään olen jostain syystä ollut ihan poikki. Nukuin jo yhdeltätoista ekat päikkärit ennen treenaamaan lähtemistä. Treenin jälkeen kävin kaverini kanssa syömässä koululla. Sen jälkeen koitin hieman piristyä ja tehdä kouluhommia, mutta niistä ei tullut sitten yhtikäs mitään. Tuntui ettei aivoissa liiku mitään. Ihan kuin koko pää olisi vain tyhjentynyt. Päätin sitten lepäillä hetken ja jatkaa sen jälkeen. Tekstin tuottaminen oli silti niin sotimista, että oli pakko lähteä vielä illalla uudelleen treenaamaan. Sain hetki sitten tekstin onneksi jotenkin valmiiksi. Onko teillä koskaan päiviä, jolloin mikään ajatus ei kulje?

Charles rakastaa nukkua auringossa päikkärit
Huomenna onkin tiedossa melko pitkä päivä. Toivottavasti huomenna aivoissani liikkuisi jotain, jotta saisin hieman enemmän aikaan. Nyt vielä joku hyvä tv-sarja pyörimään ja unten maille.

Hyvää yötä, kauniita unia ja enkelten kuvia<3

2 kommenttia:

  1. Oi että vapaapäivät kelpaisi mullekkin! :) On kyllä tosi kiva löllöilyasu :) Se on kyllä totta, että meikittä oleminen on toisinaan tosi rentouttavaa <3 Nyt kun itsekin oon oppinut olee ilman meikkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi huomenna alkaa viikonloppu<3 Ja meikittä täytyisi olla useammin! Jotenkin vaikeaa olla ilman kun on aina niin tottunut meikkaamaan edes vähän:D

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3