sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Weekend


Tämä viikonloppu täyttyi aikalailla juhlinnasta ja nyt tänään kipeilystä. Perjantaina olin koko päivän taas menossa paikasta toiseen. Aamulla näin siskoani jäätelöiden parissa, jonka jälkeen kiertelimme kauppoja. Tällä kertaa en silti ostanut mitään, vaikka houkuttimia olisi ollut ties kuinka. Menin suoraan kaupungilta käymään koululla syömässä, jonka jälkeen jatkoin matkaani kaverini luokse. Kävimme nopeasti (taas vaihteeksi) kaupungilla.


Rakkaus<3
Kotiin päästyäni kello oli jo niin paljon, että oli aika alkaa laittautumaan illan hippaloita varten. Illalla tiedossa oli koulun päättäjäiset. Otin juhlaan avecikseni hyvän kaverini, jotta illasta tulisi hauskempi. Juhlan alussa oli auditoriossa tilaisuus, jonka jälkeen menimme syömään. Ruoka oli niin hyvää ja pöytäseurakin oli ihan huippua. Juhlan jälkeen lähdimme kaverini kanssa vaihtamaan vaatteita baaria varten. Oli niin kuuma, ettei jaksanut mennä juhlamekossa jatkoille. Ilta meni hyvin ja lähdin jo melko aikaisin pois, sillä yhtäkkiä meno vain lopahti ihan täysin. Alkoi soimaan huonoa musiikkia, jolloin ei enää edes tanssittanut.

Perjantain kuvia: jäätelöä, ihanasta ilmasta nauttimista, juhlintaa
Lauantaina rentoilin muuten koko päivän, mutta illalla lähdin parin lukioaikaisen kaverini kanssa ulos. Lähdimme istumaan terasseille ja nauttimaan ihanasta ilmasta. On jotenkin tosi jännää, että lukiossa oltiin todella paljon yhdessä ja nykyään kaikilla on niin erilaiset elämät. Kummatkin kavereistani ovat äitejä ja elävät melko erilaista elämää kuin itse elän. Ihanaa silti olla tekemisissä, sillä helpolla välit menevät lapsien saannin myötä.

Sunnuntain asua


Tänään sunnuntaina olen taas vaihteeksi viettänyt melko rennosti päivää ja palautunut parista viime päivästä. Eilen illalla minulle tuli yhtäkkiä tosi kipeä olo ja kun mittasin kuumetta, oli sitä lähes 38 astetta. Muuteskin olo oli hieman voimaton. Tämä päivä meni siis siksi vain rennoissa merkeissä. Menin vanhempieni luokse iltapäivällä oleilemaan ja syömään.


Niin ihana viikonloppu takana! Olen ehtinyt näkemään ihania ihmisiä ja vain nauttimaan elämästä. Tällaiset viikonloput ovat ihan parhaita.

6 kommenttia:

 1. Oi kuulostaapa kivalta viikonlopulta paitsi tuo kuume <3 onko vielä kipeä olo :( ihanaa viikkoo sulle ! Itselläni alkaa perjantaina loma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih<3 On vähän vielä kipeä olo, mutta onneksi lääkkeet auttaa:) Ja ihanaa kun sulla alkaa loma! Niin mahtavaa! Ihanaa alkavaa viikkoa<3

   Poista
 2. Toi paita on niin ihanan värinen :) sopii sulle todella hyvin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3