tiistai 20. toukokuuta 2014

Yea, next month is june


Huh, mikä kamalan ihana päivä tänään onkaan ollut! Kamala siksi, että tuo kuumuus on niin painostavaa, että hyvä kun jotain päällään voi pitää. Ihana siksi, että vihdoin tuntuu kesältä. Ihan muutama päivä enää ja on kesäkuu. Niin ihanaa, etten malta odottaa. Kesäkuussa on vain se harmittava puoli, että luulin olevani töissä koko kuun, mutta minulla on ainoastaan yksi työvuoro, ei siis yhtään hyvä. Hyvä kun saa lomailla, mutta mielummin tekisin hieman enemmän töitä.


Tänään päivä alkoi ihanasti kuudelta, sillä aamulla oli markkinoinnin tentti. Eilen en jaksanut millään lukea, joten menin tenttiin ilman lukemista kokeilemaan onneani. Tentin jälkeen näin kaveriani ja opiskelimme yhdessä. Kävimme ostamassa kaupasta kaikkea hyvää opiskeluevästä.


Opiskelujen jälkeen näin äitiäni. Oli kiva nähdä ihan kahden, sillä kun on vähintään kaksi uteliasta korvaparia vieressä, ei tee mieli selittää ihan kaikkea. Olen niin tyytävinen siitä, millaiset välit minulla on vanhempiini. Tiedän voivani puhua heille ihan kaikesta.


Pakko vielä hieman selittää eilisestä ja tästä ihanasta ilmastonmuutoksesta. Eilen lähdin kaverini kanssa lenkille ja sanoin, ettei pikku sade haittaa. Hetken oli tosi ihanaa, mutta kun oltiin päästy 200 metriä eteenpäin se "pikku tihkusade" muuttui kaatosateeksi. Pian taivaalla välähti jo ensimmäinen salama ja hiphei siitä vasta riemu irtosi. Pelkään niin ukkosta, mutta joo ei siinä vielä kaikki, sillä tämän jälkeen alkoi satamaan rakeita. Juostiin ihan täysillä katoksen alle suojaan ja odotimme jos sade vähän hellittäisi. Heti kun se vähän hellitti juoksimme kaverini luokse. Charles oli ihan innoissaan kun sai juosta, mutta se ei nyt ollut mitään kovin herkkua samalla salamoidessa. Kun päästiin sisälle oli koira ihan uitettu ja samoin me. Enää en siis ehdota lenkkejä kun sataa vain vähän. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja ainakin selvisi se, ettei me olla sokerista tehty!


4 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuja taas :p <3
  Itse skippasin eilen lenkin ihan suosiolla, kun näkyi tummia pilviä. Ekaksi paistoi aurinko, sitten satoi kaatamalla ja jyrähti kerran ja hiostava ilma jatkui :/ Onneks tänään oli vähän viileämpää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha en teekkään muuta kun herkuttelen:D Ja olit fiksu kun teit niin!<3 Eilen oli niin kamala ilma!:/

   Poista
 2. Ihania herkkuja taas sun postauksessa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha herkuttelen melkein päivittäin, niin niitä löytyy melkein aina postauksista:D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3