lauantai 14. kesäkuuta 2014

Hyvä viikko


Nyt on jo viikonloppu ja tuntuu, että vasta viikonloppu oli. Viime päivät ovat olleet vaikka kuinka hyviä. Vaikkei mitään super erikoista olekkaan tapahtunut, on silti ollut hyviä päiviä. Keskiviikkona näin kavereitani ja kävimme mökillä. Oli ihanaa päästä mökille ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Olin niin ylpeä pikku Charlesista kun hän meni uimaan. Kävin ostamassa Charlesille pelastusliivit, sillä viime kesänä en niitä ostanut. Viime kesänä tuli mökkeiltyä niin vähän, ettei niille olisi ollut yhtään käyttöä.Torstaina näin kaveriani kahvittelun merkeissä. Illalla kävin vielä salilla ja olin hetken kaverini luona. Torstaina oli sellainen päivä, ettei treeni kulkenut yhtään. Jotenkin ei vain millään jaksanut. Välillä on vain päiviä, ettei treeni suju. 


Tämän viikon herkuttelua

Olen koko viikon ollut melko väsynyt ja on varmaan pakko mennä pian verikokeisiin. Vihaan silti kaikkia piikkejä ja verta, eli toivon ettei tarvisi mennä niihin. Nukun kyllä joka yö tarpeeksi, mutta silti olen ihan poikki. En yhtään tajua mistä tällainen johtuu. Lisäksi syön monipuolisesti ja terveellisesti, eli luulisi ettei siitäkään johdu.

Mummu taikoo aina vaikka mitä herkkuja mökillä!
Eilen kului melkein koko päivä Turussa, jossa minulla oli tatuointiaika. Olen niin tyytyväinen tatuointeihini, niistä tuli juuri sellaiset kuin halusin. Eilen kun pääsin Turusta takaisin kotiin heitin kamat sisälle ja lähdin ulos kavereideni kanssa. Oli kyllä taas niin huippu ilta! Perjantai 13.päivä eikä tapahtunut mitään pahaa. Ihanaa kerrankin niin! Viime perjantai 13.päivänä onnistuttiin saamaan äitini kanssa parkkisakko ja sellaista.

Tänään päivä on kulunut rennoissa merkeissä ja pakko myöntää, ettei ole vielä mitään suunnitelmaa loppu päivälle. Eli saa nähdä mitä päivä tuo tullessaan. Mutta nyt lähden laittamaan jotain syötävää ja kehittelemään jotain tekemistä.

Ihanaa lauantaita<3

8 kommenttia:

 1. Tosi outota ,että sua väsyttää koko ajan..Mene nyt ihmeessä lääkäriin.Aina kun tulen sun blogiin mun rupee tekemään mieli kaikkea makeaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Siksi olenkin alkanut miettimään, että joku arvo taitaa olla hieman pielessä:/ Ja täällä on paljon herkkukuvia kun oon niin kova herkuttelemaan:D

   Poista
 2. Ihana sinä ja Charles <3 Oi että mäkin odotan mökkireissua Kalajoelle ystäväni kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kiitämme<3 Ja uskon että odotat! Kuulostaa niin kivalta!:))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Täytyy katsoa laitanko kun on parantunut:))

   Poista
 4. Oi miten kivoja kuvia! Ja aivan ihana hauva :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3