keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kahden vuoden uurastus palkittiin


Voihan juukelispuukelis sentään, sillä olen nyt humanististen tieteiden kandidaatti. Aloitin opiskelut vuonna 2012 ja josain kohtaan aloin haaveilla kandin papereiden saamisesta kahdessa vuodessa. Pienenä salaisena haaveenani oli se, että olen 20-vuotias kun saan kandin paprut. Noh, nyt olen 20 ja valmistuin kandiksi. Aikas outo olo ja sellainen, etten oikein edes usko asiaa. Tänään ehdin näkemään kavereitani ja vietimme teehetkeä. Aluksi mietimme menevämme lenkille, mutta jotenkin kummasti teehetki tuntui houkuttelevammalta. Kävin silti vielä illalla salilla, nyt näin kahden viikon tauon jälkeen. Uusien tatuointieni vuoksi jouduin pitämään pientä taukoa urheilusta. Tuntui kuin olisin aloittanut kaiken ihan alusta. Treeni ei kulkenut sitten yhtään. Onneksi jostain löytyi tahdonvoimaa ja treenattua tuli melkein 1,5 tuntia. Jotenkin on jännä huomata, miten jo pieni tauko vaikuttaa treenaamiseen. Pari viikkoa sitten tilasimme kaverini kanssa hieman mekkoja. En kuvannut kahta mekkoa, sillä ne olivat hieman arkisempia ja tulevat varmasti näkymään asukuvissa. Ajattelin, että pakko jotenkin juhlia kandiksi valmistumista, silloin todennäköisesti joku näistä uusista mekoista päätyy päälle. Mitäs mieltä olette näistä mekoista? Löytyykö suosikkia? Olen vähän miettinyt, että laittaisin tuon valkoisen peplum-mallisen mekon, mutta todennäköisesti mieli vielä muuttuu.

14 kommenttia:

 1. Paljon onnea valmistumisesta! Tuon ekan mekon helmikoristukset ovat aika ihanat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Suvi<3 Tykkään myös niin noista koristeluista:)

   Poista
 2. Ohoh, ootpas nopeasti kahdessa vuodessa valmistunut kandiksi! Onnea, tohon ei moni pysty! :) Mun silmää miellyttää kyllä tuo peplum-mekko kuten itsekin siitä tykkäät, mutta toisaalta tuo keskimmäinenkin on aivan unelma! Vasen on ehkä paremmn mallinen, mutta keskimmäisessä tykkään erityisesti tosta korsettimaisesta yläosasta. Vaikea valita, mutta päädyit mihin tahansa, niin näytät varmasti oikeen kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ja nuo kaikki ovat kyllä kivoja:D Tuossa keskimmäisessä tykkään juuri tuosta yläosasta:) Täytyy nyt katsoa mikä päätyy päälle, vai päätyykö mikään näistä edes päälle:D

   Poista
 3. Oi! Upeaa! Huikea saavutus! Onnea!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkooon! Oij mieleni tekee mansikoita :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Kannattaa käydä ostamassa<3

   Poista
 5. Paljon onnea Sofia! <3 Ihania mekkoja, mansikoita sekä tuo banneri! :)

  VastaaPoista
 6. Kolmonen on ehdottomasti suosikkini .Uusi banneri on niin ihanan kesäinen <3
  Ja onneksi olkoon valmistumisesta :)

  VastaaPoista
 7. Onnea! :) Tuo keskimmäinen mekko on mun lemppari, muutkin kyllä tosi kivoja :)

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3