keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Lähiaikojen kuulumisia


Viime viikko ja tämäkin viikko on pitkälle kulunut auringosta nauttien. Siitä on tullut nautittua jopa niin paljon, että onnistuin palamaan oikein kunnolla. Sen seurauksena eilinen päivä kuluikin melkein kokonaan aurinkoa vältellen! Oli niin kamalaa olla sisällä, kun ulkona oli 30-astetta lämmintä. Onneksi iho on jo nyt paremmassa kunnossa, eli kunnon tehorasvailu tepsi.

Viime viikolla tehtiin Charlesin kanssa oikein kunnon lenkki! Mentiin vasta sen verran illemmalla, että oli jo ehtinyt viilentymään kunnolla. Keskellä päivää, kun lämpötila on yli 30-astetta, en halua viedä Charlesia pitkille lenkeille, ettei se saa mitään lämpöhalvausta.


Viime viikolla näin ystävääni ja menimme piknikille. Mukana oli myös hänen ihastuttava lapsensa! Oli niin ihanaa herkutella ja vaihtaa kuulumisia.


Olen nyt kesällä ottanut Charlesia mukaan pyöräilemään. Charles viihtyy ja pysyy hyvin korissa. Kolmas kuva on lauantaiaamulta kun olin lähdössä töihin. Charles jäi nukkumaan ja koska olin ihan poikki, ärsytti se ihan pikkasen!


Viime viikolla olin oikeastaan joka päivä ottamassa aurinkoa. Pidimme siis samalla piknikkiä/lounasta/aamupalaa. Niin parasta viettää aikaa noin!


Maanantaina kävin uimassa illalla. Ihanaa päästä viilentymään kunnon hellepäivien jälkeen.


Eilen tarkoituksena oli mennä ottamaan kaverini kanssa taas vaihteeksi aurinkoa, mutta palanut ihoni pilasi suunnitelman. Niinpä heräsimme aikaisin ja teimme pitkästä aikaa brunssin! Päivä kuluikin syöden, nukkuen ja Sinkkuelämää (taas vaihteeksi) katsoen. Oli niin kiva viettää kunnon löllöily päivää ihan parhaassa seurassa.


8 kommenttia:

 1. musta olis niin ihanaa jos omakin koira mahtuisi pyörän koriin ja kestäisi siinä! :D ihana hauva! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha sun täytyy ostaa sellanen pyörän perässä vedettävä vaunu:D

   Poista
 2. Ihana Charles pyöräkorissa <3 Mun pitää testata kyllä Walmalla voisiko sitäkin kuljettaa tuossa korissa - kunhan ensin löydän kadonneet pyöränavaimet jostain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä testata!:) Toivottavasti löydät ne avaimet:) Yleensä ne hukkuu paikkaan, joka on niin itsestään selvyys ettei sieltä tajua katsoa:/

   Poista
 3. Kivoa kuvia, ihana kesä!♥ :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3