lauantai 12. heinäkuuta 2014

Pari ihanaa päivää Helsingissä


Tällä viikolla olin keskiviikkona ja torstaina Helsingissä minireissussa. Lähdin reissuun äitini seuraksi, sillä hän oli lupautunut vahtimaan pikkusiskoani ja hänen kavereitaan Robinin keikalle. Keskiviikkona oli lähtö hieman kuuden jälkeen ja oli aikas vaikea herätys, sillä sain nukuttua edellisenä yönä vain tunnin. Matkustimme bussilla, joten siellä en saanut nukuttua yhtään enempää. Olin silti yllättävän pirteä ja ihan innoissani päivästä. Äitini silti sanoi, että ihanaa kun kerrankin olen hieman rauhallisemmin eikä tarvitse juosta perässä.Syy miksi olin reissusta niin innoissani oli se, että olin päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja ostaa Louis Vuittonin Alma-laukun. Laukku on toiminut tietynlaisena motivaattorina. Olen sen avulla motivoinut itseäni valmistumaan nopeasti kandiksi. Päätin vain josain kohtaan, että kun olen kandi ostan itselleni palkinnoksi tuon laukun. Louis Vuittonin liikkeessä palvelu oli niin mahtavaa. En ole missään saanut niin hyvää asiakaspalvelua. Kun menin liikkeeseen kerroin heti haluavani Alman. Tietystikkään asia ei sujunut ilman jännitystä, sillä liikkeessä oli monogrammi-kuviolla laukkua vain PM-koossa ja halusin sen ehdottomasti MM-koossa. Onneksi silti onni oli sen verran puolellani, että sinne oli samana päivänä saapunut kuorma. Lähdimme hetkeksi kaupugille kiertelemään muita kauppoja kun sain soiton, että sinne oli tullut laukkua toivomassani koossa. Sillä hetkellä meinasi pari onnenkyyneltä tippua, saisin vihdoin unelmoimani laukkuni. Puhelun jälkeen tuli melko kiire liikkeeseen ja se tunne, kun sain laukun kätösiini oli jotain niin ihanaa.Laukkuostosten jälkeen menimme istumaan äitini kanssa terassille ja juomaan lasit viiniä. Tiedättekö kun välillä tulee olo, että elämä on vain niin ihanaa? Sillä hetkellä oli niin sellainen olo. Lasillisten jälkeen lähdimme lounastamaan Kampissa olevaan Johtoon. Lounaan jälkeen siirryimme hotellille ja vaihdoimme vaatteet ja lähdimme taas kiertelemään.


Hetken kierreltyämme iski oikein kunnon väsymys. Minun oli pakko lähteä nukkumaan hetkeksi hotellille. Pikku unien jälkeen lähdimme siskoani ja hänen kavereitaan vastaan Stadionille. Keskiviikkona oli niin lämmin, että vaatteet vaihtuivat aika useasti (kuten kuvista voi huomata).Illalla lähdin yksille serkkuni kanssa, jota en ole nähnyt kunnolla vuoteen. Oli niin ihanaa kun serkkuni pyysi minua ulos! Lopulta juttua riitti ties kuinka ja ne yhdet vaihtuivat Namun kautta johonkin vaahtobileisiin. Oli kyllä niin huippuilta ja ehdottomasti hauskinta pitkästä aikaa! Joimme ihania drinksuja, tanssimme ja saimme ainakin vaihdettua kunnolla kuulumiset. Seuraavana aamulla juhliminen kyllä kostautui ja olo oli kaikkea muuta kuin ihana...

Huono oloni ei silti haitannut menoa, sillä herättyäni lähdimme kiertelemään vielä kauppoja. Sen jälkeen lähdimme käymään Suomenlinnassa. Se on kyllä ihan uskomattoman kaunis paikka! Olisi ollut niin kiva olla siellä kauemminkin. Lopulta oli kummiskin pakko lähteä kohti kotia ja pakko myöntää, että torstai illalla maistui uni kyllä paremmin kuin hyvin!

Ihana reissu, jonka aikana oli niin useasti olo, että kyllä elämä vain on ihanaa!<3

14 kommenttia:

 1. Ihana laukku :) Tiedän ton tunteen ,kun saa jotain mitä on halunut jo kauan.
  Kuinka paljon laukku maksoi ? (omaisuuden)
  Itse ostin vuosi sitten louis Vuittonin huivin...jota en ole kyllä käyttännyt ,kuin kerran :D
  Rakastuin tuohon shortsi jumpsuitiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) se tunne on vaan niin ihana! En valitettavasti halua kertoa laukun hintaa:/ Käytä nyt ihmeessä upeaa huiviasi enemmän! <3

   Poista
 2. Kuullostaa todella ihanalta minireissulta! Tuo laukku on niin ihana ja sinä myös :) <3

  VastaaPoista
 3. Oi ihana, symppasin kyllä sua niin tämän postauksen myötä! Oot kyllä todellakin ansainnu tuon laukun, ja onhan se vaan niin ihana ♥ Vaikka se onkin "vain laukku" niin ymmärrän kyllä ihan täysin, että tuossa ostoksessa on ollut myös psykologinen merkitys sulle, ja nimenomaan palkinto hienosti tehdystä työstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa kun ymmärrät noin hyvin! <3

   Poista
 4. Ootpas ollut taas kauniina liikenteessä :)

  VastaaPoista
 5. Öm netistä löytyy laukun hinta!

  VastaaPoista
 6. Tosi ihana laukku! Sulla on muutenkin mukavan oloinen blogi. :)

  VastaaPoista
 7. On se kaunis, onnea uudesta laukkuhankinnasta! Olet myös ollut todella kauniina liikkeellä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3