sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Työntäyteinen viikko takana


Koko viikko on ollut niin paikasta toiseen ravaamista. Nyt on niin ihanaa istua edes hetken koneella ja lukea blogeja sekä selailla nettikauppoja. Koko viikko on täyttynyt erilaisista töistä. Tiistaina oli kunnon kauneuspäivä, kun minulle laitettiin ripset, kynsien geelaus sekä hiukset. Nämä laitettiin siis keskiviikon ja perjantain promokeikkaa varten. Promottavana oli eräs kampaamo. Sain itse valita työparini tähän hommaan, joten oli kivaa tehdä hyvän kaverin kanssa tällaista työtä.

Minulla ei ole ikinä ennen ollut ripsiä, joten nyt on niin outo olo näiden kanssa! Ihanaa kun aamulla herää ihmisen näköisenä, mutta esimerkiksi meikkien poistaminen on melko hankalaa kun joutuu varomaan koko ajan. Aluksi mietin että voisin jatkaa ripsien ottamista, mutta nyt parin päivän jälkeen mieli on hieman muuttunut.


Hiuksiin laitettiin hieman raitaa ja leikattiin huonot latvat pois
Tykkäsin tuosta työtehtävästä ja kumpanakin päivänä, päivä alkoi meikillä ja kampauksella. On niin ihailtavaa katsoa kun ammattilainen laittaa hiuksia tai meikkaa. Koko ajan siinä vain miettii, että osaisimpa itsekkin noin hyvin. Minusta olisi varsinkin hienoa osata tehdä kaikkia kampauksia.

Keskiviikon kampaus

Perjantain kampaus
Ettei koko viikko olisi pelkkää työtä, lähdin kaverini kanssa keskiviikkona hieman viihteelle. Ajatus yksille menemisestä muuttuikin kuohuvaan ja viiniin. Oli silti niin ihana ilta, että todellakin kannatti. Seuraavana päivänä karma puuttui silti peliin ja illalla minulle nousi 38-asteen kuume. Olo oli niin tuskainen ja kipeä ja mietin vain paniikissa seuraavan päivän töitä! Perjantai kuluikin särkylääkkeiden voimalla.


Eilen illalla esiintyi James Blunt Pori Jazzeilla. Olen viime syksystä asti kuunnellut niin paljon Bluntia, joten oli ihanaa nähdä hänet livenä. Voi apua, kuinka ihana hän olikaan! Yksi sydämellisimpiä esiintyjiä joita olen nähnyt. Tuollaisia symppiksiä maailma tarvitsisi ehdottomasti lisää!


Mutta nyt jatkan vielä hieman nettishoppailua ja sitten unten maille! Huomenna on onneksi vapaapäivä, joten saa nukuttua kaikki univelat pois. Hyvää yötä, kauniita unia ja keijujen kuvia<3

6 kommenttia:

 1. toi pinkit shortsit kuva o upein susta mitä nähy=) waude! ihana

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa todella kivalta työkeikalta! Ihania kampauksia ja meikkejä :) Olet todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä tosi kivaa:) Ja kiitos Jasmin<3

   Poista
 3. Minkälaista työtä teet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin hetken haluanko kertoa täällä tarkemmin töistäni ja ajattelin että ne on parempi pitää blogin ulkopuolella:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3