torstai 7. elokuuta 2014

A good friends are like stars. You don´t always see them, but you know they are always there

Eilinen päivä hurahti kokonaan Tampereella. Lähdin sinne moikkaamaan ystävääni, jota en ole nähnyt pitkään aikaan. Mielestäni on niin ihanaa, että toisten ihmisten kanssa ystävyys säilyy vaikkei näkisi ja kuulisi päivittäin. Kun näimme minulla oli heti olo kuin ei oltaisi oltu päivääkään erossa.
1. Aamulla lähdössä reissuun 2. Teinipeili 3. Teehetki, jotta edes hieman heräisi
Tampereella kävimme kiertelemässä kauppoja, mutten löytänyt  muuta ostettavaa kuin yhdet korvikset. Kävimme myös syömässä niin herkulliset, mutta samalla ihan älyttömän tuliset salaatit! Kummankin suu paloi ihan kkunnolla, jos olisimme tienneet että salaatit oli noin tuliset, niin ei oltaisi kyllä tilattu niitä.
1. Nam mitä ruokaa! 2. Ihana hajuvesi-osasto 3. Kahvittelua
Kotimatkalla
Oli kyllä niin ihana päivä! Kuten jo alussa kirjoitin niin on niin upeaa, miten toiset ihmiset vain säilyy elämässä välissä olevista kilometreistä huolimatta. Odotan jo innolla, koska ehdimme näkemään seuraavaksi.
Päivän asun yksityiskohtia

4 kommenttia:

 1. Ihana mekko :) Tosi hienoa ,että teidän ystävyys on säilynyt välimatkasta huolimatta

  http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Mielestäni on niin ihanaa että olemme pysyneet yhteyksissä vaikkei olla asuttu enää moneen vuoteen samalla paikkakunnalla:)

   Poista
 2. En tiedä tuliko äskeinen kommentti (?!), mutta koitanpa uudelleen. Siis tuollaiset reissut ovat kivoja ja itsekin suuntaan mahdollisimman pian katsomaan ystävääni toiselle paikkakunnalle :) Todella ihana asu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tullut kuin tämä kommentti, eli se edellinen taisi kadota jonnekkin nettitaivaaseen:D Ja ihanaa kuulla että sinäkin olet tekemässä pian vastaavan reissun<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3