torstai 21. elokuuta 2014

If stress burned calories, I´d be a supermodel


Nyt on pakko hieman avautua ja purkaa tunteita. Viime perjantaina ilmestyi koulumme opetusohjelma syyslukukaudelle. Aluksi olin ihan innoissani, että saa katsoa millaisia kursseja on tarjolla. Innostus muuttui nopeasti ahdistukseen ja stressaamiseen, sillä tuli olo, etten ole valmis palaamaan kouluun. Olin suunnitellut kesäksi pohtivani gradun aihetta ja tarkoituksena myös oli materiaalin etsintä. Kesällä en ole uhrannut ajatustakaan gradulle, vaan olen luottanut että loistoidea syntyy kun en mieti sitä liikaa. Nyt onkin tullut olo, että olenko valmis edes aloittamaan sitä. Tiedän toisaalta että minusta on siihen, mutta samalla on pikku pelko siitä, osaanko edes tehdä sellaista?


Minulle silti tulee joka syksy tämä sama olo ja uskon, että moni muukin stressailee ja ahdistelee koulun alkamista. Nyt vain on kokoajan takaraivossa olo, että selvitä kaikki kouluun liittyvät jutut. Tiedän että stressi katoaa kyllä, mutta stressaaminen ei tee vain yhtään hyvää. Stressi näkyy minussa heti, varsinkin hiuksissa ja ihossa. Silloin alan murehtimaan niitä ja kohta olenkin taas sellaisen oravanpyörän kyydissä, joka kulkee superlujaa ympyrää.


Lisäksi viime aikoina stressiä on aiheuttanut asumisasiat. Putkiremontti ei ole todellakaan mikään ihana juttu! Inhottavaa kun vedet on vähän väliä poikki ja kotona haisee jatkuvasti kauhea viemärin haju. En nyt ole ollut kotona oikeastaan ollenkaan ja jatkuvasti tunne siitä, että etsin uuden asunnon, kasvaa kasvamistaan. En enää ikinä halua asua asunnossa, jossa ei ole lähiaikoina tehty putkiremonttia!

Pari viime päivää olen ollut vain miettimättä mitään. Olen katsonut Gossip Girliä ja herkutellut. Olen nukkunut pitkään ja ottanut muutamat päikkärit päivässä. Pakko myöntää, että tuollainen on tehnyt oikeasti todella hyvää. Ihanaa olla sisällä ja katsoa lempisarjaa kun ulkona sataa kaatamalla.


Mutta nyt lopetan tunteiden purkamisen ja toivotan hyvää yötä sekä kauniita unia!<3

6 kommenttia:

 1. Täälläkin stressataan, mutta luultavasti turhaan :/ Kyllä kaikki vielä järjestyy nättimys <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sulle aiheuttaa stressiä?:o Ja toivotaan parasta<3

   Poista
  2. Koulu myös, tällä hetkellä äidinkielen kaksi eri kurssia, ruotsia sekä venäjää. Vielä puuttuisi, että alkaisi englanti. Sit voisi mennä jo kielet sekaisin. Ehkä se helpottaa kohta :)

   Poista
  3. Huhuh! Ymmärrän niin että stressaa. Luulisi että alkaisi jo menemään kielet sekaisin kun niitä on noin paljon:/ tsemppiä sulle ihan hirmuisesti! Pidän peukkuja pystyssä että selviit niistä<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3