maanantai 4. elokuuta 2014

#naimalupa


Eilen sunnuntaina oli pikkusiskoni rippijuhlat. Pikkusiskollani ja minulla on kuusi vuotta ikäeroa ja juhlissa tuli olo, että onpa aika mennyt nopeasti! Tuntuu ettei omasta ripiltä pääsystäni olisi pitkä aika, mutta oikeasti siitäkin on jo kuusi vuotta. Tuntuu myös että pikkusiskoni on kasvanut kauhean nopeasti! Juuri hän oli sellainen pikkunen ja nyt jo pääsi ripiltä.


Pakollinen selfie:D
Konfirmaatio oli heti aamulla ja pakko myöntää, että kirkossa oli melko tuskaista! Ensinnäkin en oikein pidä kirkoista ja lisäksi siellä oli ihan älyttömän kuuma. Koko tilaisuus meni hieman ohi kun oli niin tuskainen olo. Onneksi silti konfirmaatio ei ollut mikään "normaali", sillä se oli gospel-tyylinen ja paljon pirtsakampi kuin yleensä.

Konfirmaation jälkeen oli hetken aikaa pelkkää odottelua ja valmisteluja, sillä vieraat tulivat vasta myöhemmin. Meillä on sen verran tiivis suku, että sukulointi ja sukujuhlat on ihan kivoja. Välillä niitä oikein kaipaa, mutta nyt ei ole hetkeen tiedossa mitään suurempia juhlia. Harmi sinänsä, sillä juhlat ovat aina vaan niin kivoja. Juhlia varten on ihanaa laittautua, varsinkin kun kesällä muuten tulee harvemmin laittauduttua.

Kaunotar <3
Sellaiset juhlat oli eilen! Nyt pikkusiskoni sai naimaluvan (mutta saa silti luvan pysyä pojista erossa vielä hetken aikaa! :D )

8 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania herkkuja ja miten kauniisti olet ollut liikkeellä juhlassa. Päivän juhlittava on niin kauniin näköinen myös.

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköisiä tarjottavia teillä ollut :) Onnea siskollesi ripille pääsyn johdosta ja olette molemmat kauniita :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli niin herkullisia! Aamulla en ehtinyt millään syömään joten oli hyvä aamiainen:D kiitos paljon<3

   Poista
 3. Molemmat olette todella kauniina :)
  Sun mekko on kyllä upea.

  Blogini osoite on muuttunut ja olisi ihanaa jos liittyisit myös sinne lukemaan blogiani :)

  http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/2014/08/a-fresh-start.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marika! Käyn katsomassa uuden blogisi heti kun pääsen koneelle:))

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3