maanantai 18. elokuuta 2014

Perjantai 13.päivä on epäonnen päivä, silti lauantai 16.päivä näyttäisi olevan vielä epäonnisempi


Tiedättekö sen tunteen, kun aamulla on fiilis, että tästä päivästä tulee hyvä/huono? Sen vain jotenkin tietää jo herätessä, millainen päivä on edessä. Lauantaina herätessäni oli toisaalta olo että päivästä tulee kiva, mutta samalla olo, että jotain outoa tulee tapahtumaan. Päivä oli muuten ihan normaali, mutta ilta oli niin epäonninen, ettei sellainen ole enää edes normaalia.


Illalla näin siis hyvää kaveriani ja meillä oli tarkoitus lähteä kuvailemaan yhteen paikkaan, joka sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Menimme aluksi tankkaamaan, mikä ei mennyt ihan niinkuin elokuvissa. Bensatankin korkki jäi auton katolle kun lähdimme ajamaan ja tottakai se tippui matkalla. Onni silti onnettomuudessa ja löysimme korkin, jolloin matka pääsi jatkumaan.


Kun pääsimme pienen eksymisen jälkeen paikkaan, joka oli määränpää, tajusimme ettei meillä ole mukana muistikorttia. Lähdimme siis hakemaan muistikorttia. Löysimme sen ja taas lähdimme ajamaan 20 minuutin päähän. Olimme alkamassa kuvailemaan kun kamera ilmoitti, ettei kuvia voi ottaa, koska akku on liian lopussa.


Kuvien ottamisesta ei siis tullut mitään, joten lähdimme hakemaan mäkistä lohturuokaa. Mäkkärissä tilaukseemme meni 15 minuuttia ja keräsimme kauhean jonon taaksemme. Kun olimme tilanneet ruuat, mietimme miksi ihmeessä emme vain menneet hakemaan ruokaa autoluukulta, jolloin emme olisi aiheuttaneet ihme sählinkiä. Joka tapauksessa on hyvä olla edes jälkiviisas.


Loppupeleissä melkein hukkasimme bensatankin korkin, emme saaneet yhtään kuvaa, eksyimme pari kertaa ja aiheutimme sähellystä lohturuokaa hakiessamme. Mutta onneksi silti oli huippukiva ilta, vaikkei se ei mennyt ihan niinkuin elokuvissa.


6 kommenttia:

 1. No kyllä teillä on ollut epäonnea matkassa, mutta kuitekin sulla on ihan mielettömän kaunis pusero ja kuvasi näyttävät tosi hyviltä, joten onni suosi lopulta ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep epäonnea oli oikein kunnolla matkassa!:D Onneksi nuo kuvat otettiin jo päivällä, muuten olisi jäänyt päivän asu kuvaamatta:)

   Poista
 2. No nyt oli epäonninen ilta :( Itsellänikin ei eilen mennyt päivä niin kuin olisin halunut ,mutta lopuksi aloin ajattelemaan niitä postiivisia puoli mitä tilanteesta sain revittyä.
  Todella upa asu ja ja sie oikeen sädehdit kuvissa :)
  LV Luakku <3


  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli:/ ihana kuulla että vaikkei sinun päivä mennyt niin hyvin, niin näit silti asioissa jotain positiivista:) yleensä omalla ajatustavallaan voi muuttaa jo paljon asioita:) ja kiitos paljon<3

   Poista
 3. Cool look and pics!
  Follow for follow via agFC?

  Ciao bellissima!!!
  Kisses
  http://expressyourselfbypaolalauretano.blogspot.it

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3