sunnuntai 10. elokuuta 2014

Salt in the air and Sand in my hair


Tällä viikolla on saatu nauttia niin upeista ilmoista, että suuri osa ajasta on kulunut ulkona. Maanantaina lähdin äitini kanssa rannalle nukkumaan päikkäreitä ja herkuttelemaan. Melkein koko ajan rannalla ollessamme ukkosti jossain kaukana. Silti oli niin lämmin, ettei viitsitty heivata suunnitelmaamme. Myöhemmin silti myös aurinko alkoi paistamaan.Nyt kun on ollut niin upeita ilmoja, olen pukeutunut mahdollisimman simppelisti. Rakastan mekkoja sekä hameita, joten niitä on löytynyt lähipäivinä usein päältäni. Kesällä haluan pukeutua mahdollisimman mukaviin vaatteisiin. Varsinkin nämä helteet pakottavat miettimään erityisesti myös vaatteiden mukavuutta. Kesällä en jaksa niin paljoa murehtia pukeutumista, vaikkakin se onkin minulle hyvin tärkeä asia. Mielummin nautin täysin siemauksin kesästä, enkä käytä sitä ulkonäköni murehtimiseen. Syksyllä taas sitten ehtii käyttää enemmän aikaa asujen valintaan.
Alkuviikosta ehdin myös käymään mökillä. Oli niin ihanaa päästä taas sinne! Paikka, joka niin kuuluu kesään. Oli ihanaa päästä hieman sinne viilentymään ja samalla Charles pääsi uimaan. Onneksi silti Charlesia ei ole niin nämä helteet haitannut. Sisälläkin se aina etsii nukkumapaikan, johon aurinko paistaa. En silti ole vienyt sitä pitkille lenkeille päivällä vaan säästän ne mielummin iltaan.Nyt vain täytyy toivoa, että nämä helteet vielä jatkuisi! Mukavaa alkavaa viikkoa!<3

4 kommenttia:

 1. Mäkin pukeudun kesäällä mahdollisemman mukaviin asuihin :)
  Upea uusi banneri sulla.Sulla on aina niin raikkaat kuvat :)

  Vanha blogini liittyi indiedays yhteisöön.Olisi ihanaa ja upeaa jos jakaisit sen lukemista :http://kaika85.blogspot.fi/
  Anteeksi tämä blogni on siellä eikun täällä sählinkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä se ehdottomasti kannattaa:) kiitos paljon<3 mielestäni olen jo liittynyt tohon sivustoosi, mutta ellen ole niin ehdottomasti liityn:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3