sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Better days are coming. They are called: saturday and sunday


Välillä on kyllä niin olo, että tarvisi yhden ylimääräisen vapaapäivän! Viikonloppu on taas kulunut ihan älyttömän nopeasti ohi. Nyt voisin ottaa ilomielin yhden lepopäivän ja palata sitten taas arkeen.


Perjantaina luento venyi melko myöhäiselle iltapäivälle. Koko luento kului kelloa katsoessa ja asia meni ihan ohi. Perjantaisin on vain niin vaikeaa keskittyä opetettavaan asiaan kun samalla mielessä pyörii jo valmiiksi tuhat muutakin asiaa.

Perjantaina oli koko päivän fiilis, että tekisi mieli mennä juhlimaan. Siispä päätimmekin hyvän kaverini kanssa, että haemme herkkuja sekä juotavaa ja vietämme tyttöjen iltaa. Laittauduimme yhdessä ja vaihdoimme kaikki kuulumiset ja myöhemmin lähdimme baariin. Vaikka tanssijalka oli vipattanut koko päivän, emme lopulta päätyneet kertaakaan pyörähtämään tanssilattialle. Silti oli huippu ihana ja kiva ilta!Perjantaina Charlesilla oli 2-vuotis synttärit. Teimme ystäväni kanssa Charlesille oikein synttärikakun ja sen jälkeen oli koiruli taas Pallomasin kaksoisolento. Tuntuu oudolta, että Charles täytti jo kaksi! Tuntuu kuin vasta olisin ostanut Charlesin ja se olisi ollut ihan pikkuinen pentu. Nyt se pikku pentu, jota sai vahtia koko ajan, on kasvanut aikuiseksi.Eilinen päivä kului vain oleskellessa. Perjantaina nukkumaanmeno meni niin myöhäksi, että eilen en päässyt ennen kahtatoista ylös sängystä. Ihanaa silti olla vain, ilman mitään aikataulua. Arkisin on niin paljon menoja, että välillä tekee hyvää viettää aikaa ilman aikatauluja.


Eilen illalla harrastin hieman nettishoppailua. Tilasin nyt toista kertaa AliExpress- nimisestä paikasta. Viime viikolla tilasin sieltä kännykänkuoria ja nyt innolla odotan niitä. Eilen tilailin Charlesille pari paitaa talveksi sekä itselleni pari korua. Mikäli tilaus nyt tulee ensinnäkin perille ja tuotteet ovat ihan kelvollisia, niin saattaa Ebaystä tilaaminen hiipua ja siirryn tilailemaan tuolta. Olen jo pari vuotta tilannut todella paljon tavaroita Ebaystä, joten oli kiva löytää vastaava paikka.


Tänään päivä on kulunut pitkältä samoissa merkeissä kuin eilinen. Aamulla tuli nukuttua taas pitkään ja sängystä pääsin ylös vasta yhden jälkeen. Nopeasti aika vain hurahti kun selaili puhelimella kaikkea niin superhyper tärkeää. Sellaiset aamut on silti parhaita kun voi vain lepäillä ja oleskella. Kun vihdoin olin saanut itseni ylös sängystä ja laittauduttua lähdin porukoille. Siellä aika hurahti nopeasti jutellen ja uusia diy-ideoita keksien. Nyt vain täytyisi hankkia purkki maalia ja ehkä hieman puutavaraa, jotta pääsisi hieman toteuttamaan itseään.

Asukuvat torstailta
Sellainen viikonloppu! Miten teidän viikonloppu sujui?:)

6 kommenttia:

 1. Charles! <3

  Mun viikonloppu sisälsi kaverin uuden asunnon katsastamisen, baareilua, siivoamista, kavereiden näkemistä ja rentoutumista! Mäkin haluan ylimääräisen vapaan, töissä meinaa olla tosi rankkaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostava viikonloppu<3 Inhottavaa kun sulla on töissä rankkaa:/ Silloin ei edes viikonloppu riitä palautumiseen://

   Poista
 2. UPEAT asukuvat :) Onnea pienelle "hauvavauvalle " <3 Baarin mentäessä musta kaikista hauskinta illassa on se laittautuminen ja tanssiminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Charles kiittää onnitteluista<3 Se laittautuminen on niin parasta! Ja tietty myös tanssiminen<3

   Poista
 3. Awws ylisöpö toi Charles <3 Ja ihana asu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3