lauantai 27. syyskuuta 2014

Hiuskriiseilyä sun muuta


Torstaina katselin peilistä hiuksiani ja totesin niiden olevan ihan järkyttävän huonossa kunnossa. Tai ei muuten, mutta hiuksienlatvat harotti joka suuntaan. Päätin soittaa heti kampaajalleni ja sanoin, että hiukset ovat nyt hypersuper huonossa kunnossa. Sain onneksi ajan heti seuraavalle päivälle. Sovimme, että hän katsoo missä kunnossa ne oikeasti ovat ja tehdään joku tehonaamio tai vastaavaa myöhemmin, mikäli hän näkee sen tarpeelliseksi. Kampaajalla kuulin iloiseksi yllätykseksi, että hiukseni ovat kasvaneet ja vahvistuneet huomattavasti. Olen nyt alkuvuodesta asti syönyt biotiinia ja sinkkiä, joten näköjään ne ovat toimineet! Niin mahtavaa! 

Juttelin kampaajan kanssa siitä, kun haluaisin jotain uutta. Tykkään vaaleista hiuksista ja koen sen omaksi värikseni, mutta jotain uutta kaipaisin. Tekisi mieli kokeilla liukuvärjäystä, mutta pelkään että tuloksesta tulee liian tumma. Lisäksi haaveilen pitkistä hiuksista... Tekisi niin mieli laittaa pidennykset tilaukseen, mutta koitan malttaa mieleni ja jatkaa biotiinin sekä sinkin mussutusta. Samalla odotan että joku loitsuisi hiukseni kasvamaan nopeasti! Vaikken eilen tehnyt muuta kuin leikkauttanut huonot latvat pois, oli kampaajakäynti taas niin onnistunut ja ihana. Pidän niin kampaajastani ja siitä, että aina kun sinne menee, on se kuin terapiakäynti. Tulee aina uudestisyntynyt olo kun astelee ulos kampaamonovesta. Nyt täytyy vain keksiä, mitä ihmettä haluan tehdä hiuksilleni?

Päivän asua
Tänään päivä on kulunut taas niin nopeasti. Olin äitini ja isosiskoni kanssa teatterissa. Näytelmä oli suunnattu lapsille, mutta pidin siitä silti kovasti. Ei aina jaksa niin vakavia aiheita, vaan välillä tekee hyvää heittää aivot narikkaan ja katsoa lapsille tarkoitettuja ohjelmia/esityksiä. Vakavia aiheita on maailma täynnä, joten vastapainoksi tarvitsee vähintään tuplasti niitä mukavia ja ihania asioita.

Herkuton lauantai ei tulisi kuuloonkaan!
Huominen tulee kulumaan rennoissa merkeissä. Huomenna koitan saada itseäni niskasta kiinni ja kirjoitettua gradua. Jos saan edes sivun valmista tekstiä, olen tyytyväinen. Aloittaminen on usein vaan kaikista vaikeinta ja odotan jo sitä hetkeä kun olen kunnolla työn touhussa!  

10 kommenttia:

 1. Ihanat uudet hiukset :) <3 Itsekin kävin muutama viikko sitten vähän uusimassa hiuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Hiusten uusinta on aina niin virkistävää!:)

   Poista
 2. Oi mitä herkkuja <3 Ja kivalta näyttää sun hiukset. Olen viimeksi käynyt kampaajalla (tai siis ees tehnyt mitään hiuksilleni) MARRASKUUSSA :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Apua sulla on jo pitkä väli, melkein vuosi! :o Välillä vaan kampaajakäyntien väli venyy ihan super pitkäksi!

   Poista
 3. kampaajalla käynti on aina yhtä ihanaa kun saa lähteä hyvinhoidettujen hiusten kanssa pois :) itsekin olen huomannut varsinkin näin syksyn viiletessä miten hiukseni ovat menneet huonompaan kuntoon kuivan ilman ja lämpökäsittelyjen myötä, pitäisi kohta itsekin marssia sinne kampaajalle nipsaisemaan ainakin nuo kuivat latvat pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta!:) Kesän jälkeen hiukset tuntuu aina huutavan apua:/ Kannattaa käydä kampaajalla niin saat taas terveennäköiset latvat:)

   Poista
 4. Upee leikkaus ja olet kyllä taas niin nättinä <3 Ennen kävin joka kk kampaajalla ,mutta nyt olen harventanut käynetejä joka toiseen tai jopa kolmen kk väliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika<3 Kuukausi on niin usein! Siis varsinkin pitkillä hiuksilla, lyhyillä se on varmasti tarpeen, jotta malli pysyy:) Onneksi olet harventanut käyntejä:)

   Poista
 5. Onpas upeen näköinen asu, tuo "takki" näyttää tosi kivalle!:) ja kampaajan jälkeen hiukset kyllä tuntuu niin ihanilta ja hoidetuilta:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) se on kampaajalla käymisessä ehdottomasti parasta!:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3