keskiviikko 17. syyskuuta 2014

It always seems impossible until it is done


Nyt on alkanut jo kolmas viikko yliopistoa! Tuntuu kuin vasta olisin palannut sinne kesän jälkeen ja kohta onkin jo ekojen töiden palautukset. Pakko myöntää, etten ole vielä aloittanut yhtään mitään. Tiedän jo nyt, että kohta yön pimeät tunnit kuluvat paniikissa kirjoittaen. Ennen syksyn luentojen alkua päätin, että tänä vuonna opiskelen eritavoin (varmaan kaikki meistä tekee tämän lupauksen), noh kuinkas kävikään? Luennoilla olen keskittynyt ja jättänyt suosiolla tabletin sekä tietokoneen kotiin, vielä kun saisin ryhdistäydyttyä tehtävien kanssa.

Olen niin rakastunut tähän viittatakkiin!
Ensi viikolla täytyisi palauttaa eka graduun liittyvä juttu. Ihan hullua aloittaa gradun tekeminen. Jos lukiossa joku olisi sanonut minulle, että teen 20-vuotiaana gradua, olisin nauranut päin naamaa. Ensinnäkään minun ei pitänyt päätyä yliopistoon, eikä tehdä varsinkaan mitään gradua, mutta tässä sitä ollaan. Tuntuu oudolta ajatella, että meinasin jättää lukion kesken ja menin jo hakemaan toiseen kouluun. Onneksi en silti vaihtanut kesken lukion alaa. Näköjään silläkin oli tarkoitus, että jäin porskuttelemaan lukioon.


Hyppäsin nyt aikalailla sivuraiteille, sillä tarkoituksenani oli tulla kirjoittelemaan siitä, kuinka ihanaa aikaa syksy on! Parina viime päivänä kun on aurinko paistanut, on ollut vaan niin ihanaa! Syksyssä on parasta kun aamuisin ja iltaisin on viileää, mutta päivällä aurinko porottaa oikein kunnolla. Kuten joka vuodenajan alussa, on nyt taas niin kauhea uudistuksen tarve. Tekisi mieli ostaa kaikkea uutta ja sisustaa uudella tavalla.


Iltaisin on jo huomannut, kuinka pimeää ja viileää on. Useana iltana olen jo pukenut Charlesille iltalenkille hupparin päälle. En ymmärrä koirien "turhaa" pukemista, mutta jos koira on lyhytkarvainen, täytyy sille laittaa jotain lämmintä päälle. Innolla jo odottelen viikonloppuna tekemääni tilausta AliExpressiltä. En ole vieläkään saanut niitä kännykänkuoria, jotka on postitettu jo viime viikon tiistaina. Olen tällaisissa niin malttamaton! Haluaisin saada tuotteen käsiini hetipaikallanyt. Tosin tiedän sen, että kun tuotteet tulee Kiinasta, kestää niissä automaattisesti vähintään 1,5 viikkoa.


Tästä tuli hieman sekava postaus, mutta nyt oli mielessä niin monta eri asiaa. Tiedättekö sen tunteen kun alkaa selittämään jotain ja aina tulee mieleen jokin uusi asia? Noh, tässä postauksessa kävi juuri niin. 

Kivaa keskiviikkoiltaa!<3

10 kommenttia:

 1. Kiva asu ja ihana toi viitta! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo viitta on kyllä hirmuisen ihana ♥

  VastaaPoista
 3. Mulla käy joka postuksen kanssa niin :D Toi viitta takki sopii sulle kyllä todella hyvin ,että en ihmettele yhtään miksi olet siihen niin ihastunut.Sun asukuvat on aina niin onnistuneita ja sun hymys on aina aidon oloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha lohduttavaa kuulla etten ole ainoa:D Ja kiitos paljon Marika!<3

   Poista
 4. Kiva asu ja viittatakki on ihana !

  Rentoa viikonloppua !

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3