keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kännykän kätköistä


Nyt olisi vuorossa kuulumisia viikolta. Ennen olen kuvaillut koko ajan kännykällä ja kännykänmuisti täyttyi ihan muutamassa viikossa. Lähiaikoina on ollut useita päiviä, etten ole napannut yhtäkään kuvaa. Alkaessani etsimään kuvia tähän postaukseen, yllätyin kuinka vähän on taas tullut nappailtua kuvia. Mutta nyt niihin kuviin...


En enää edes muista mihin olin matkalla (niinkin hyvä muisti mulla), mutta oli pakko ottaa yksi hissikuva. Nyt ilmat ovatkin viilentyneet jo niin, ettei enää kyseistä asua edes voisi käyttää. Täytyy käydä siis ostamassa lämpimämpiä sukkiksia, jotta voin käyttää vielä tuota tunikaa.


Löydettiin Charlesin kanssa syksyn eka kivanvärinen lehti. Nyt maa on jo peittynyt noista ihanista lehdistä. Odotan niin paljon, että koko kaupunki olisi kunnon väriloisteen peitossa.Sunnuntaina koitin kirjoitella gradua. Istuin kaksi tuntia koneella ja tuijotin vain näyttöä. Motivaatio oli jotenkin ihan hukassa, joten päätin nappasta selfien ja sulkea koneen.Eilen aamulla sain hävetä herra C.tä! Se ei ihan tajunnut, ettei lehdet ja ruohikko ole sama juttu ja niinpä se pissasi keskelle pyörätietä. Ohikulkijat katsoivat paheksuvasti kun koitin vetää Charlesia pois. Ehkä koiran koulutus ei mennytkään siis jokaiselta osa-alueelta ihan putkeen...


Eilen oli niin kylmä ja masentava ilma, että sali jäi väliin. Samalla sali vaihtui salmiakkiin ja suklaaseen. En ole käyttänyt tuota suklaansulatuskonetta varmaan viiteen vuoteen. Nyt se tuli käyttöön ja on varmaan taas seuraavat viisi vuotta kaapissa pölyttymässä.

Tänään olisi luvassa yhdet opiskelijakemut! Olen hieman kipeä, joten fiilis ei ole ihan niin huipussa kuin voisi olla. Kiva silti mennä ja nähdä opiskelukavereita, sillä harvoja heistä tulee nähtyä koulun ulkopuolella. Oikeastaan tuolla koulussa on vain muutama sellainen kamu, joiden kanssa näen myös koulun ulkopuolella. Mutta joo nyt lähden valmistautumaan ja kiskomaan haalareita jalkaan!

6 kommenttia:

 1. Ihania selfie kuvia <3 Itse en oo koskaan opiskellut mutta olen silti ollut muutamissa opiskelu bileissä :)
  Täälläki on tullu mässäilty suklaan kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Ja kiva kuulla että olet käynyt niissä:) Hahah suklaan kanssa mässäily on ihan parasta:D

   Poista
 2. Söpöjä nuo suklaat :) Kivaa vaihtelua tämä tälläinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi noista muoteista tulee niin kivalta näyttäviä suklaita:) Kiva kuulla että pidit tästä<3

   Poista
 3. Ihana asu tuossa hissi-kuvassa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3