tiistai 30. syyskuuta 2014

Lokakuu, innolla odotan sinua!


Huomenna alkaa jo lokakuu! Syyskuu meni ihan hujauksessa ohi. Nyt on kuukausi koulua takana ja tuntuu, kuin sitä olisi jo käyty ainakin pari kuukautta. On ollut ihan älyttömästi tehtäviä ja motivaatio niiden tekemiseen on ihan nollapisteessä. En silti jaksa stressata tehtävistä, sillä kyllä ne on ennenkin tullut hoidetuksi, joten miksei nyt tulisi?

Syyskuussa oli myös muutamat opiskelijakemut ja sai vetästä (oikeasti joutui vetäsemään) myös haalarit päälle. Ne on sellainen juttu, mikä ei ole yhtään mieleeni. Täytyy koko ajan sitoa niitä uudelleen, että ne menisi hyvin. Nyt voi onneksi taas antaa niiden pölyttyä hetken aikaa kaapissa. En ole ikinä ymmärtänyt niitä, jotka kehuvat kuinka ihanat haalarit on. Okei, silloin ei ole niin isoa vaatekriisiä, mutta muuta hyvää niissä ei sitten olekkaan. Ne ovat kamalan näköiset, liian isot ja josain kohtaa iltaa, niihin vain menee hermo.

Lokakuussa on tiedossa paljon kouluhommia ja tenttejä! Luentoja on onneksi vain vähän, eli päivisin ehtii myös tekemään rästissä olevia hommia. Lokakuussa on tiedossa myös synttäreitä, eli toisin sanoen luovuuden käyttämistä lahjoja keksiessä. Loppukuusta olisi tarkoitus lähteä pieneen reissuun. Onneksi siis arkea on tasapainoittamassa paljon kaikkea kivaa!

Mutta nyt vielä sen verran syyskuuta, että palaan sen asuihin. Eli tässä siis syyskuun asut:

Asu 1.
Asu 2.
Asu 3.
Asu 4.
Mitäs mieltä olette asuista? Entä onko jotain suosikkia?

10 kommenttia:

 1. Asu 2. oli kyllä mun lemppari! Voi ettäko oot niin kaunis!!:)

  VastaaPoista
 2. Kivoja asuja kaikki :) Ihana takki tuossa 4. asussa, upean mallinen! Ja nuo kengät on ihanat myöskin. Syyskuu meni kyllä ihan älyttömän nopeasti ohi ja tuntuu koko syksy menevän huomaamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuo nelosen takki on ihan lempparini:D Ja tuo on ihan totta että koko syksy tuntuu menevän vain ohi!:/

   Poista
 3. Upeita asuja kaikki! Viimeinen on niin mieleeni:) Oon harkinnut LV:n laukun ostoa kaaauan aikaa, paljon tuo sun LV:n laukkusi maksoi?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Kata!:) En valitettavasti meinaa kertoa laukun hintaa täällä blogissa:/ Mutta jos saat säästöön noin 1000 e rahaa, saat varmasti jonkun laukun kuten Neverfullin:) Mitä laukkua olet suunnitellut?:)

   Poista
 4. Kaikki asut ovat niin ihania joten tällä kertaa kaikki suosikkeja! :) Ihanaa lokakuuta sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jasmin!:) Ihanaa lokakuuta myös sinulle<3

   Poista
 5. Ehdottomasti asu 2.Oli niin ihanaa nähdä sulla korot jalassa <3
  Ymmärrän kyllä hyvin tuon haalari homman.En itsekkään ihan mielellään niitä päälleni pistäisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi täytyy alkaa pitämään useammin:) Haha ihanaa että joku ymmärtää tän haalari jutun;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3