sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Dream, Wish, Go


Olen tainut hukata neliapilani... Oikeasti nyt on vähän fiilis, että kuinka huono tuuri ihmisellä voikaan olla. Lähden siis huomenna neljäksi päiväksi Ranskaan Pariisiin ja eilen illalla minulle nousi lämpö. Aamulla lämpöä oli vielä reilut 37 astetta. Koko viikon minulla on ollut kurkku kipeä, mutta miksi ihmeessä juuri nyt pitää nousta vielä lämpöä? Turha silti masistella. Jos nyt oikein kunnolla kipeäksi heittäydyn, niin tulisi ainakin koettua Pariisissa sairastelu.
Viikonloppu on mennyt ihan älyttömän nopeasti ohi. Oikeastaan se on mennyt asioita hoitaessa sekä koulutehtäviä tehdessä. Olen niin iloinen kun sain tänään palautettua viimeisen tehtävän. Tai siis tehtävän jossa oli palautuspäivä. Ihanaa lähteä reissuun ilman stressiä. Peruin ensiviikon tentinkin ihan vain siksi, ettei tarvitse stressata lomalla.Pariisi on kyllä ehdottomasti sellainen maa, johon olen aina halunnut päästä! Silti matkaa kohtaa ei ole kauheita odotuksia, sillä vihaan sellaista että etukäteen on minuutin tarkka aikataulu. En myöskään halua ikinä odottaa liikoja, sillä silloin syntyy vain pettymyksiä. Pariisista vielä sen verran, että olen katsonut sen Gossipin jakson ainakin kymmenen kertaa missä Blair ja Serena ovat Pariisissa. Ennen sitä jaksoa, en kokenut Pariisia "pakko päästä" kohteena, mutta siitä asti kun näin sen jakson, oli se ehdottomasti sellainen kohde! Ihanaa siis päästä näkemään ja kokemaan se kaupunki.


Nyt pitäisi olla laittamassa viimeisiä kamoja kasaan, mutta taas aloin tekemään kaikkea muuta. Kummasti aina löytää aikaa kaikelle muulle. Mutta nyt pakko lähteä pakkaamaan loput kamat, suihkuun ja tekemään iltapalaa! Sekä tietty lakkaamaan uudelleen kynnet, sillä onnistuin tapani mukaan törkkäsemään juuri lakatut kynnet johonkin. Tuo on muuten asia, jota tuskin opin välttämään edes kahdeksankymppisenä!

10 kommenttia:

 1. Kivaa matkaa! :) toivottavasti nyt äkkiä paranet niiin ei mene reissu pilalle!

  VastaaPoista
 2. Vitsit, iskee pieni kateus tuosta Pariisin matkasta! Voisipa itsekin lähteä käymään siellä, mutta näiden lapsien kanssa ei ole niin helppoa :D Ihanaa matkaa ja toivottavasti et sairastele koko reissua. Tuo sinun laukku on kyllä aaaivan ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti pääset reissuun kun lapsesi ovat hieman vanhempia<3 Ja kiitos paljon:))

   Poista
 3. Hyvää reissua ja ennen kaikkea tooooodella pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti olosi helpottuu edes reissun aikana! Ihanaa matkaa ja ihana asu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottui se onneksi ihan vähän:)) Kiitos<3

   Poista
 5. Toivottavasti reissusi on onnistunut sairastelusta huolimatta! Kiva asu, tuo takki näyttää ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi se onnistui hyvin pienestä kipeilystä huolimatta:) Ja kiitos paljon<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3