torstai 16. lokakuuta 2014

Glögiä ja arjen iloja löytämässä


Tiedättekö sen tunteen,  kun jokin tietty juttu on saatava HetiTässäNyt? Käykö teillä usein näin? Kohtasin tällaisen tunteen eilen, himoni kohteena oli tällä kertaa glögi. Yhtäkkiä tuli niin kauhea himo glögiin. Tietysti mielessä oli juuri se yksi ja ainoa purkki, muut eivät todellakaan olisi käynyt.

Menin kauppaan ja näin että kylmässä oli glögejä, mutta haluamaani glögiä ei siinä ollut. Menin katsomaan mehuosastolta ja kysymään myyjältä. Myyjäkin tuli katsomaan kanssani ja haluamaani glögi ei osunut hänenkään silmiin. Olin tässä kohtaa jo ihan murheen murtama ja mietin, joudunko ostamaan jonkun varavaihtoehdon. Myyjä oli silti niin super ihana, että hän suostui käymään varastossa, josko siellä olisi tätä tiettyä glögiä. Siellä onneksi oli! Teki mieli halata myyjää, olin niin iloinen kun sain glögiä! Hahaha, miten noin pieni asia voikaan tehdä niin iloiseksi?

Niin joulu! Kanelin ja glögin tuoksu
Eilisen illan pelasti siis glögin löytyminen kaupasta! Tiistai-illan sen sijaan pelasti tortillat. Olin koko päivän ahkeroinut koulun parissa ja päivä oli ollut hyvin stressaava. Illalla alkoi tekemään niin paljon mieli tortilloja, että oli pakko lähteä kauppaan. Tortillat on kyllä niin hyvä, nopea ja helppo ruoka. Oli ihanaa törmätä kaupassa yhteen opiskelijatoveriin ja hän heti kehui kuinka nättinä olin liikkeellä. Olin lähtenyt kotoa vielä sillä asenteella, että ihan sama käyn vain kaupassa. Silloin kun ei ole yhtään panostanut ja joku silti kehuu, tuntuu se ihan älyttömän ihanalta. Sain myös eilen kehuja asustani yhdeltä koulumme opettajalta ja siitä tuli niin hyvä mieli. Tuollaiset pienet asiat vain piristävät koko päivän.Tänään olin Amarillossa lounaalla kaverini kanssa. Sen jälkeen kävimme hieman kaupoilla ja olin tehnyt etukäteen listan, mitä tarvitsee ostaa. Ostoslistaltani siis löytyi olohousut, maitohappobakteereja, kofeinitabletteja, ballerinat sekä hiuksille sellainen vaahtosävyte, joka pidentää värjäysväliä. Kun pääsin kotiin nukuin pikku päikkärit ja sen jälkeen oli niin virkeä olo. Hetki sitten sain vielä palautettua yhden tehtävän eli kolme palautusta enää jäljellä tällä viikolla. Meinaan vielä ahkeroida yhden tehtävän verran, jonka jälkeen lähden yksille (pitää sitä nyt itsensä aina palkita).

Lounaaksi otin perus hampparin
Ainiin vielä yksi juttu, joka on tuonut iloa arkeen, nimittäin nuo lehdet! Vitsit rakastan niissä kahlailua. Iästä ja paheksuvista katseista viis, niissä on niin ihanaa kahlata!


Pikku jutut tuovat kyllä niin paljon iloa arkeen<3

4 kommenttia:

 1. OI nam glögiä! Näin eilen kaupassa, mutten vielä kehdannut ostaa, sillä jouluna tuota menee ihan kauheasti! Ihana postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit ihmeessä ostanut! Kummiskin sitä on niin vähän aikaa myynnissä:)

   Poista
 2. Upeita kuvia :) Nyt kun syksy rupee näyttämään jo aika ruskeelta ja masentavalta niin alkaa odottaa joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Ja joo joulua on kyllä alkanut jo pikkuhiljaa odottamaan<3

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3