lauantai 11. lokakuuta 2014

Vain Elämää


Tämä perjantai-ilta on kulunut pelkästään rentoilun merkeissä. Alkuillasta kävin hieman kiertelemässä kauppoja tarkoituksenani ostaa pari kehystä. Muutamassa kaupassa oli sellaisia houkutuksia, että olisi niin tehnyt mieli sortua. Hillitsin kuitenkin himoni ja ne vaatekappaleet jäivät roikkumaan liikkeisiin.Pikku kiertelyn jälkeen kävin vaihtamassa rennommat vaatteet päälle ja suuntasin kaupan kautta siskoni luokse. Pidimme Vain elämää-katsomon ja samalla tuli herkuteltua. Kaikki laulut menivät silti hieman ohi, sillä juteltavaa riitti kun vaihdoimme samalla viikon kuulumiset.

Vain elämää on välillä oikein kunnon itkuohjelma! On niin koskettavaa kuulla tarinoita laulujen takaa. Samalla artistia ja hänen musiikkiaan alkaa kunnioittamaan ihan uudella tavalla. Erityisesti tykkäsin PMMP:n Paulan päivästä, jolloin kuuli tarinat laulujen taustalta. Kuuntelen aina laulujen sanat hyvin tarkkaan ja tykkään jos laulun taustalta löytyy jokin tarina.


Olen koko viikon odottanut tällaista iltaa! Saa vain olla ja rentoutua. Viikko on ollut toisaalta ihan älyttömän raskas, joten niin ihanaa viettää iltaa vain oloasussa. Varsinkin kun taas on tänään ollut kunnon syysilma sateineen, on kaikista parhainta olla vain sisällä lämpimässä.Tällä viikolla on taas ollut niin paljon tehtävää, joten olen joka aamu herännyt hyvissä ajoin. Joka aamu on tehnyt niin mieli jäädä vain nukkumaan, mutta mielummin olen herännyt ajoissa ja saanut enemmän aikaiseksi. Nyt kun on ollut muuten ihan poikki on salilla käyminen jäänyt heti vähemmälle. Silloin sitä juuri tarvisi, jotta saisi lisää energiaa, mutta samalla päivät kuluvat ihan hujauksessa ohi. Iltaisin aina miettii, mihin ihmeeseen tämäkin päivä taas kului?


Mutta nyt kutsuu kuuma suihku ja sen jälkeen lähden unten maille! Hyvää yötä ja kauniita unia<3

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta illalta. :) Olen katsonut vain elämää -sarjaa netin kautta ja Paulan päivä on ollut minunkin suosikkini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netistä näkee onneksi kaikki nuo jaksot:) Ja se Paulan päivä oli niin ihana!

   Poista
 2. Onpas ollut mahtavia herkkuja! Aivan ihana muuten tuo sun oranssi paita :)

  VastaaPoista
 3. ihania herkkuja taas kerran! onko tuo oloasu muuten cubukselta? ihastuin tuon tapaisiin housuihin siellä käydessäni :) kaunis sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on Cubukselta! Ja ne housut on ihanat! Kävin viimeksi eilen hypistelemässä niitä:) Kannattaa ihmeessä hakea sellaiset:) Nuo viimeksi ostamani housut on myös super mukavat ja niitä on vielä cubuksessa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3