keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Höpöttelyäpöpöttelyä


Voi että, kuinka raskas tämä marraskuu tulee olemaan. Koulussa tulee istuttua joka päivä luennoilla. Lisäksi tiedossa on niin paljon kouluhommia sekä tenttejä. Itseasiassa huomenna on yksi tentti, johon lukeminen on tietty jäänyt viime tippaan. Päätin ihan suosiolla, että menen kokeilemaan ja ellen pääse läpi niin ihan sama, aina pääsee uusimaan. Jotenkin en jaksa nyt ottaa turhaa stressiä koulusta. Kyllä se omalla painollakin sujuu. Tiedän, että kohta taas stressaan sitä ihan kauheasti, mutta se on sitten sen ajan murhe. Tällä hetkellä koulun lisäksi tuntuu olevan miljoona muutakin juttua. Tällaisia on esimerkiksi tuleva muutto, joka tuo mukanaan monia muistettavia asioita.


Aloittelin eilen jo pakkailua. Ihanaa kun saa pakata kaikessa rauhassa ja miettiä kunnolla mitä haluaa mukaan ja mitä taas ei. Eilen sain jo pakattua vaatekaapit tyhjiksi. Löysin muuten kaksi käyttämätöntä Lexingtonin pyyhettä. Siellä ne oli pussissaan hintalaput roikkuen. Hups! Olen ostanut ne kun muutin tämän hetkiseen asuntoon eli ne olivat vuoden vain kaapissa pussissaan. Löysin myös kolme pussillista vaatteita, jotka oli vasta ostettu. JC:n, Ginan ja Seppälän pusseista löytyi kiva yllätys kun siellä oli pari hametta ja muutama paita!


Marraskuu on oikein juhlakuukausi! Ihanaa kun pelkkää juhlaa ja sitten onkin jo joulu. Tässä kuussa on äitini, mummuni, minun sekä pikkusiskoni synttärit. Lisäksi on tietty isäinpäivä ja vielä työpaikan pikkujoulut! Tiedän ainakin miten vapaa-aika tulee kulumaan. Haluaisin niin pitää jotkut pikku synttärijuhlat, tai ainakin juhlistaa synttäreitäni jotenkin kivasti.


Odotan nyt niin joulua! Olin tänään katsomassa jouluvaloja, sillä olen hukannut kaikki joulukoristeet. Ne silti saattaa olla vielä viime muuttolaatikoissa. Viime vuonna en edes koristellut, mutta nyt olen jo ihan innoissani laittamassa valoja joka paikkaan. Meinaan tänä vuonna myös askarrella itse joulukalenterin. Ajattelin, että tekisin myös Charlesille kalenterin, sillä en ihan luota niihin kaupan valmis eläinten joulukalentereihin.

Nyt tuli taas vaikka mitä mieleen! Tästä taisi tulla ihan inan sekava postaus, mutta siis tiivistetysti hyvää kuuluu ja tässä kuussa on vaikka mitä ihanaa (ja kiireistä) tiedossa!

4 kommenttia:

  1. Onpas suloinen koira! ja jälleen kaunis sinä:)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä tenttiin ja muuttoon! Onneksi nuo kaikki syntymäpäivät tasapainoittaa sitten kuukautta :) Ihana sinä ja Charles <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3