perjantai 21. marraskuuta 2014

Pulinaa ja pölinää


Villasukat jalassa, yövaatteet päällä ja vieressä kuppi kuumaa. Ihan täydellistä. Koko viikko on ollut ihan huliviliä ja nyt on viikon ensimmäinen kerta, kun ehdin vain istumaan sohvalla ja olemaan koneella. Koko alkuviikon herätyskello pamahti soimaan ennen kello kuutta ja aamut kuluivat ihan koomassa tuttuja rutiineita toistaen. Illat ovat kuluneet tavaroiden paikoilleen laitossa. Olen halunnut katsoa kaikille tavaroille heti kunnolla paikat. Jos ja kun on tullut olo ettei jaksa, olen jättänyt homman sikseen ihan suosiolla. Varsinkin vaatteiden keskellä tuli olo, että heitän vain vaatteet kaappiin, kummiskin ne sekoittuu pian. Onneksi silti pinnistelin ja kaikki vaatteet tulivat viikatuiksi.Opiskelun kannalta marraskuu ja erityisesti tämä sekä tuleva viikko on ihan täyttä härdelliä. Ensi viikon osalta kalenteri on ihan täynnä töitä, tehtävien palautuksia sekä kaikkea muuta mahdollista. En tajua sitä, että miksi alkusyksy on ihan löysäilyä ja yhtäkkiä kaikki palautukset kasaantuvat? Tässä taas mitataan kunnolla paineensietokykyä sekä kykyä sietää stressiä.Mitäs vielä? Ainiin kävin tänään kirjastossa hakemassa muutamia kirjoja ja samalla huomasin siellä olevat joulukirjat. Selailin niitä ja voi jumpe, mitä kaikkia ihania ideoita niissä olikaan! Lainasin yhden kirjan kotiinkin ja nyt innolla odotan, että pääsen selailemaan sitä ja kahmimaan uusia ideoita. Tänä vuonna ajattelin pitää pikku askartelupajan ja askarrella joulukortit sekä joulukalenterin.

Tänään kävin myös nopeasti Sokoksella ja siellä oli kirjoja alennuksessa. Yleensä kierrän kirjat kaukaa, mutta nyt jäin vähän selailemaan niitä ja löysin niin ihanan kirjan, jossa on tarinoita eri naisten tatuointien takaa. Olen niin kiinnostunut tatuointien takaa löytyvistä tarinoista, joten kirja tarttui heti mukaan. Hintakin oli melkeinpä ilmainen, sillä se maksoi vain 5 euroa. En tajua miten se on voinut aluksi maksaa yli 40 euroa ja nyt myydään ihan pilkkahintaan.Katson tässä sivusilmällä ohjelmaa "Maailman överimmät juhlat". Tämä on taas niitä ohjelmia, joiden jälkeen voi vain ihmetellä maailman menoa. Tässä joku 16-vuotias on menossa naimisiin. Itse aloin heti miettimään kuinka lapsi vielä silloin olin. Silloin tottakai ajattelee olevansa niin aikuinen, mutta jälkikäteen tajuaa kuinka nuori 16-vuotias on. Ymmärrän kyllä sen, että jokaisessa kulttuurissa sekä yhteisössä on omat toimintatapansa, mutta mielestäni 16-vuotias on vielä sen verran nuori, ettei silloin mennä naimisiin. Tällaiset pikku väliajatukset ja nyt menee kanava vaihtoon! :DTässä sekavassa ajatusten purkamisessani, voisin vielä vähän kertoa viikonloppusuunnitelmistani. Elikkäs tämä ilta menee vain kotona karkkikulho kädessä sekä teemuki toisessa kädessä. Ajattelin mennä vain ajoissa nukkumaan, sillä univelkaa on lähiaikoina kertynyt ihan liikaa. Lisäksi huomenna meinaan tyhjentää vanhan asuntoni loppuun, joten herätyskello herättää sulosoinnuillaan huomennakin. Muita tarkempia suunnitelmia ei vielä olekkaan. Tai noh, olisihan tuossa sellainen tehtävälistallinen asioita hoidettavana sekä kouluhommia tehtävänä. Todennäköisesti hyppään siis niiden kimppuun vielä viikonlopun aikana.

Kuvat ovat otettu jo lokakuussa, mutta ne olivat ihan unohtuneet ja jääneet julkaisematta!
Hyvää ja mukavaa viikonloppua kaikille!<3

4 kommenttia:

  1. Mullakin on kaikki kasaantunut loppysyksyksi! Ja joo itsekin erehdyin kerran katsomaan kyseistä ohjelmaa ei voi muuta sanoa kuin että huhhuh! :D Kaunis asu sinulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Tsemppiä sulle:) Ja se on kyllä sellainen ohjelma, jota katsoessa ei voi sanoa muuta kuin huhhuh! :D Kiitos<3

      Poista

Kiitos kommentistasi!<3