maanantai 17. marraskuuta 2014

Synttäriviikonloppu


Perjantaina mittariin napsahti 21-vuotta. Kieltämättä tunnen itseni jo aika vanhaksi ja taas on pikku ikäkriisi päällä. Jännä ajatella, että pienenpänä ajattelin olevani kakskymppisenä jo niin aikuinen, jolla on hieno työ ja sitä rataa. Silloin ei oikein osannut ajatella että parikymppisenä vielä opiskellaan ja keskitytään siihen, että pääsisi joskus hienoon työhön. Samoin silti pienenä aina pelkäsin kutosluokkalaisia ja he olivat mielestäni niin isoja ja nyt kun tajuaa jo jotain oikeasti maailman menosta, voi huomata kuinka pikkuisia ne kutosluokkalaiset ovat.


Mutta joo, nyt lähti aihe vähä yli raiteiden ja palataan taas siihen perjantaihin ja synttäripäivään. Aamulla heräsin ajoissa ja söin aamiaiseksi sammakkoleivoksen, kuten aina vuosia täyttäessä teen. En edes muista koska tämä pikku perinne alkoi, mutta se on kyllä aina yksi paras juttu synttäripäivässä.


Aamiaisen jälkeen kutsui pienen pieni shoppailuhetki, jonka jälkeen lähdin kotiin siivoilemaan. Illalla näin hyvää kaveriani ja juhlistimme vanhenemistani. Tehtiin kaikkia ihania drinksuja. Kehiteltiin omia reseptejämme ja pakko vinkata, että jäätelö sopii täydellisesti drinkkeihin.
Alkuilta kului juoruillen, laittautuen ja kriiseillen vaatteista. Tämän jälkeen tuli kauhea tanssikuume, joten lähdimme suunnistamaan kohti jatkopaikkaa. Siellä emme silti viihtyneet viimeiseen asti, vaan lähdimme jo melko ajoissa syömään ja unten maille!


Lauantaina koko päivä kului vain rentoillessa ja lepäillessä. Viime viikko oli ihan älyttömän rankka ja olin koko alkuviikon ihan poikki. Aloin vain unohtelemaan asioita, enkä jaksanut kunnolla edes puhua, mikä todellakin on tällaiselle hölösuulle hyvin outoa. Onneksi jo keskiviikkona aloin hieman palautumaan, mutta lauantaina olin taas niin poikki. Pääsinkin liikkeelle vasta seitsemän aikaa illalla, jolloin määränpäänä oli siskoni asunto. Siellä ilta kului rennoissa merkeissä syöden, juoden ja jutellen.Seuraavana aamuna eli siis eilen oli ihana herätys, sillä alkoi muutto. Olin ihan poikki ja muuttaminen ei todellakaan ollut ykkösenä mielessä. Tänään silti jatkuu sama homma, sillä eilen asunnosta lähti vain kaikki isoimmat. Tänään onkin helpompi homma, kun tarvitsee kanniskella vain vaatteita ja kaikkea pikkutavaraa. Eilen illalla järkkäily venahti melkein yhteentoista, sillä jotenkin kun pääsi vauhtiin, ei vain osannut lopettaa.

Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu!<3 Nyt lähden pikku päikkäreille ja sitten raahaamaan Ikea-kasseja, jotka ovat pullollaan tavaraa.


Ihanaa alkavaa viikkoa!<3 Puspus!

6 kommenttia:

 1. Voi jos 21 on vanha niin mitähän 33 on ja koska minun pitäisi tuntea oloni vanhaksi? :D

  Hyvää alkanutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah eikö nainen ole parhaimmillaan juuri kolmekymppisenä? :D Ja näitä ikäkriisejä olen kokenut 18-vuotiaasta asti tasaisin väliajoin eli pian tämäkin menee ohi ;D Kiitos samoin<3

   Poista
 2. Paljon onnea Sofia<3 Ihana tuo sammakkoleivos :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää ja kuulostaa oikein mukavalta! :) Kauniina olet ollut liikenteessä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3