sunnuntai 2. marraskuuta 2014

You´re not rich until you have something that money can´t buy...


Otsikko ei liity mitenkään tekstiin, mutta se oli niin ihanasti sanottu, että halusin sen ehdottomasti siihen. Nyt vähän asua viime sunnuntailta, jolloin kävin pyörähtämässä Ikeassa. Ikeasta matkaan tarttui kaikkea pientä sälää, jota ilman ei tietenkään voi elää. Tällaisia oli muun muassa ne ihanat tuoksukynttilät. Kynttilöiden takia todellakin kannatti ajaa se 100 kilometriä. Onneksi silti äitini osti sieltä jotain muutakin kuin kynttilöitä, eli ihan turha reissu se ei ollut.


Ikeassa oli taas niin kivaa keksiä uusia sisustusideoita. Ne ovatkin itselleni kohta ajankohtaisia, sillä olen muuttamassa. Niin ihanaa kun saa sisustaa ja ostaa kaikkea uutta! Muuttaminen on ihan hanurista, mutta se järjestäminen ja sisustaminen on niin mukavaa puuhaa.


Tämä viikonloppu on kulunut ihan kokonaan töissä. Olen viimeksi avannut koneen perjantaina aamulla ja sen jälkeen olen vain odottanut hetkeä, että saisi edes hetken istua rauhassa. Tänään olen tehnyt kymmenen tunnin työpäivän ja nyt olen ihan puolkuollut. Taidankin siis laittaa jonkun kivan ohjelman pyörimään ja mennä pian unten maille!<3


Ainiin, Pariisin ostoksista teen vielä postausta heti vain kun ehdin. Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu! Ja aivan mahtavaa marraskuuta<3

6 kommenttia:

 1. Kauniskokonaisuus, neuletakki on todella nätti! Ikean tuoksukynttilöistä muuten se puhtaan pyykin tuoksu on paras mieleeni. En muista mikä sen nimi on, mutta se harmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Oi tuoksuttelin niitä siellä! Ne oli kyllä ihania! <3

   Poista
 2. Upeea asu :) Harmaa sopii sulle todella hyvin kaunokainen <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3