lauantai 27. joulukuuta 2014

Christmas isn´t a season, It´s a feeling


Nyt on joulu juhlittu ja pikku hiljaa alkaa taas paluu arkeen. Joulu kului tänäkin vuonna melko perinteisissä merkeissä perheen sekä läheisten kanssa. Onneksi saatiin jouluksi niin upeat ilmat! Oli niin ihanaa kun maa oli lumen peitossa ja aurinko paistoi. Täydellinen talvi-ilma. Aluksi ajattelin selittäväni kaikkea mahdollista joulusta, mutta totesin kuvien kertovan enemmän. Niinpä tiedossa on pikkuinen kuvapläjäys ja sitten loppuu joulusta puhuminen.

Eilen oli oikein ihanaa tulla kotiin, kun lämpöä täällä oli hieman reilu 15 astetta. Melkein saman verran kuin juhannuksena ulkona. Lisäksi täällä ei pääse suihkuun, sillä siellä aloitettiin aaton aattona remppa, joka tietty jäi kesken. Onneksi silti kaverit pelastavat tämän asian suhteen, eikä tarvi elää täysin ilman suihkua. Tämä asunto onkin lähdössä vaihtoon heti kun se on mahdollista. Hyvä muuttaa ainakin tarpeeksi usein, jotta tulee tehtyä kunnollinen siivous. Seuraavan muuton jälkeen, tarkoitus olisi asua hieman pidempään kun sen kuukauden. Mutta nyt palaan takaisin jouluun kuvien muodossa.

Jouluna päälle valikoitui punaista vaatetta

Christmas is not a time nor a season, but a state of mind.Christmas is the spirit of giving without a thought of getting. It is happiness because we see joy in people. It is forgetting self and finding time for others. It is discarding the meaningless and stressing the true values.


Joulun ehdoton ykkösjuoma!

Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful.I love Christmas, not just because of the presents but because of all the decorations and lights and the warmth of the season.It´s the most wonderful time of the year.

Charlesin yksi joululahja, mitä tosin koemaistettiin jo paketointivaiheessa...

Maybe Christmas doesn't come from a store. Maybe Christmas means a little bit more!

Joulupäivässä on ehdottomasti parasta aamiainen! Saa syödä kaikkia herkkuja heti aamusta asti

Pikku tonttuni
He who has not Christmas in his heart will never find it under a tree

Joulupäivien ehdoton ykkösasu! Itseasiassa kyseinen asu on taas päälläni :D
Pojat hieman väsähti joulusta
Christmas is a necessity. There has to be at least one day of the year to remind us that we're here for something else besides ourselves.

6 kommenttia:

  1. Teillä on ollut ihanat kattaukset ja mekko näyttää sun päällä upealta. <3
    Hyvää Uutta Vuotta jos ei enää kuulla toisistamme

    VastaaPoista
  2. vau sulle sopii punainen väri täydellisesti<3 herkullisia kuvia!!<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3