sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Dear Sunday, I love you!


Oi ihana sunnuntai! Aamu alkoi tänään hyvin nukutun yön jälkeen ihanalla aamiaisella. Tai noh, enemmän kyse oli brunssista, sillä kello oli puoli yksi kun aloin syömään. Niin kivaa kun ei ole mitään aikatauluja ja voi tehdä rauhassa kunnon aamiaisen.Lunta ei vieläkään näy maassa. Onhan sitä pari kertaa jo tullut, mutta eipä se ole pysynyt maassa edes kokonaista päivää. Hieman masentavaa. Odotan niin vain valkoista joulua. Ei niin niillä lahjoilla väliä, kunhan tulisi lunta.Nyt kun lunta ei ole näkynyt, olen koittanut nostaa joulutunnelmaa muilla keinoilla. Ostin joulutee-lajitelman. Siinä oli vaikka kuinka montaa erilaista teetä! Olen teen suurkuluttaja, joten tuo paketti oli kuin minulle tehty. Itseasiassa tuosta teepaketista sain idean tehdä kunnollisen aamiaisen.
Tänään alkupäivä kului rauhassa syödessä. Kun vihdoin oli tarpeeksi ähky olo, aloin laittautumaan ja lähdin käymään kaupungilla. Kävin ostamassa viimeiset askartelutarvikkeet, jotka uupuivat askarteluistani. Ensi viikko tuleekin varmaan kulumaan näperrellessä.

Tällainen rentoilupäivä on tehnyt hyvää näin viikon päätteeksi. Ihan pelkästään rentoillessa ei päivä ole silti mennyt, sillä tein yhden 12-sivuisen esseen. Sain esseen hetki sitten palautettua ja taas teki mieli juosta parit kunniakierrokset ympäri asuntoa. Niin voittajafiilis! Enää pari esseetä sekä tehtävää ja voi aloittaa hyvällä omallatunnolla lomailun!

Oikein hyvää alkavaa viikkoa!<3

6 kommenttia:

 1. Tuun ihan kohta ruudun läpi syömään :D Mistä oot ostanut tuon teepaketin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D Tuo löytyi ihan Sokokselta! Hintakaan ei ollut paha, sillä tuo maksoi joku alle 20 euroa:)

   Poista
 2. oi nam, ihanan näköinen tuo brunssi!<3

  VastaaPoista
 3. Namnam, ihanan näköinen brunssi! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3