tiistai 30. joulukuuta 2014

Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light


Ei vitsit kuinka iloinen olen! Tänään tuli vihdoin kirjoitettua uusi vuokrasopimus ja muutto tapahtuu ihan lähipäivinä. Uusi asunto on ihan unelma. Siellä on juuri valmistumassa remontti, eli ei ainakaan tule tällä kertaa ongelmaa vuotavasta vessan katosta. Tällä kertaa pakkaaminen tulee sujumaan niin vauhdilla, että tavaroiden paikalleen laitossa tulee kestämään jonkin aikaa. Nyt ei vain millään ehdi pakkaamaan niin järjestelmällisesti, vaan tavarat tulee lähinnä vain heitettyä kasseihin ja siirrettyä uuteen kotiin. Siellä voi sitten ajan kanssa ihmetellä, mihin mikäkin tavara päätyy.


Uusi vuosi tulee todennäköisesti kulumaan pitkälti muuton parissa. Lisäksi juhlintaa hidastaa kipeäksi tuleminen. Heräsin viime yönä siihe, että oli niin kuumeinen olo. Tiedättekö sellainen kylmä-kuuma-kylmä olo? Aamulla kun mittasin kuumeen, oli se sitten juuri niin, kuin yöllä ajattelinkin. Uusi asunto silti piristi niin paljon, ettei edes haittaa vaikka uuden vuoden juhlinta jää vähäisemmälle. Juhlia kummiskin vielä tulee useita.


Toivotan nyt jo näin etukäteen oikein hyvää ja ihanaa uutta vuotta!<3

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että uusi asunto löytyi näinkin pian! Koita parantua kaunis <3 Sekä hyvää uutta vuotta sinnekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin ihanaa että kerrankin asiat järjestyi hyvin näinkin nopeasti:) Ja koitan parantua:) Muista nauttia uudesta vuodesta<3

   Poista
  2. Aivan upee tuo sun banneri!! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3