tiistai 9. joulukuuta 2014

Koska kaikki kimmeltävä on paljon ihanempaa...


Kun näin kaupassa hirvenpään, alkoi askarteluhammasta kolottamaan! Näin heti yhden idean mielessäni ja päätin ryhtyä toimiin sen toteuttamiseksi. Olen jo kauan katsellut sisustus hirvenpäitä, mutta mistään ei ole löytynyt sopivaa. Tai no, jos on löytynyt mieleinen, on sen hinta ollut useita satoja ja niin paljon en halua maksaa hetken sisustusjutusta.
Löysin tämän hirvenpään Tigerista ja hintaa sillä oli vain kolme euroa.Tarvitsin hirven tuunaamiseen valkoista maalia, siveltimen, liimaa ja hilettä.


Aluksi maalasin hirven valkoiseksi. Käytin akryylimaalia, koska tällä hetkellä askartelulaatikosta ei löytynyt muuta maalia. Olisin silti kaipaillut hieman parempaa maalia, mutta hyvin tällakin sai hirven valkoiseksi.


Maalaamisen jälkeen tuli vaikea päätös, kulta vai hopea? Lopulta päädyin hopeaan, sillä se sopii paremmin muun sisustuksen kanssa.


Sitten vain liimaa...


Ja hilettä liiman päälle. Hiletin hirven pari kertaa. Sen lisäksi lisäilin vielä hilettä sitä kaipaileviin kohtiin. Mikään ihan nopea homma se ei ollut, sillä hileen täytyi antaa kuivua aina välissä.


Lopputulos näyttikin tältä...
Olen tyytyväinen lopputulokseen. Ajattelin että tämä ei ole mikään pelkkä joulukoriste, vaan jätän sen seinään myös joulun jälkeen. Askartelu on aina niin kivaa, mutta hileen kanssa läträäminen on ihan oma juttunsa! Tällä hetkellä hilettä löytyy jokaisesta paikasta aina koirasta lakanoihin. Aamuisin on välillä huomannut kuinka naamaa koristaa pari hippua. Ehkä täytyy seuraavaksi siis olla vieläkin tarkempi kun päättää ottaa hileen käyttöön askartelussa.

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3