sunnuntai 21. joulukuuta 2014

No one is busy in this world. It´s all about priorities


Nyt olisi vuorossa asua eiliseltä sekä hieman tämän viikon kuulumisia kännykänkuvien muodossa. Olen jo täysin menettänyt toivon tuo lumen suhteen! Vaikka kuinka sitä luvataan säätiedotuksissa, niin eipä sitä näy kun muutama hiutale siellä täällä. Joulufiilis kasvaisi heti kun olisi valkoinen maa. Nyt on pakko vain toivoa parasta ja uskoa siihen, että ihmeitä tapahtuu!
Tällä viikolla on taas tapahtunut vaikka ja mitä. Tai toisaalta ei ole tapahtunut oikeastaan mitään merkittävää, mutta ainakin kiire on ollut kova. Odotan jo niin sitä, että kiireet helpottavat ja saan viettää päiviä ilman aikatauluja yövaatteet päällä hyvän leffan äärellä.

Maanantaina näin pitkästä aikaa erästä kaveriani. Meidän on pitänyt nähdä jo pari kuukautta, mutta aina on mennyt aikataulut liian ristiin. Oli niin ihanaa nähdä vihdoin ja viimein ja vaihtaa kunnolla kuulumiset. Kummiskin on se ihan eri juttu kysellä kuulumisia viesteillä kuin kasvotusten.


Tiistaina paistoi aurinko! Nykyään se on niin harvinaista herkkua, että se on pakko oikein ikuistaa.


Otimme pari selfietä Charlesin kanssa ja noh, hänen ilmeensä nyt on mitä on!


Keskiviikkona oli Ikea-reissu! Siellä on aina pakko päästä syömään, mielellään ennen ostoksia, jotta jaksaa kiertää kunnolla. Ruokapaikassa oli aivan ihana ajatus "Ota omena, Ole onnellinen". Tuo sai niin hymyn huulille!

Eilen näin hyvää ystävääni marianne mochan äärellä. Oli niin ihanaa juoda hyvää juomaa ja vaihdella kuulumisia kun ulkona satoi hiutaleita. Harmi vain, ettei ne jäänyt maahan vaan sulivat samantien.


Jos on ollut raskas päivä, on se hyvä lopettaa kuuman kaakaon äärelle. Kuten meinaan nyttenkin tehdä...


Nyt toivotan hyvää yötä ja kauniita unia!<3 Enää kolme yötä jouluun<3

4 kommenttia:

 1. UPEA ASU.Tuo liivi sopii sulle upeasti. <3 Itse en odota lumen tuloa kovin blogi kuvien kannalta.Tulee lumen takia helposti ylivalottuneita ja sinertäviä kuvia ja täytyy photoshopata kuvia kauheesti.Mikon kannalta kuitenkin lumi olisi todella tervettullut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Hyvin mietitty lumen plussat sekä miinukset:D Miko varmasti odottaa lumen tuloa paljon!:)

   Poista
 2. Oi kaunis kokonaisuus. Tuo huivi on ihan mahtava! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3