tiistai 23. joulukuuta 2014

Valmiina jouluun!


Jippijajee! Toiveeni toteutui ja maa on valkoinen! Oli niin ihanaa herätä ja mennä koiran kanssa ulos, kun maa oli lumen peitossa. Charles oli ihan innoissaan lumesta ja se kirjaimellisesti sekosi kun näki lumen. Siinä kohtaa kyseinen herra ei kuullut mitään, useista huuteluista huolimatta. Niinpä menin aamutakki päällä ja seepra-saappaat jalassa, noutamaan tuon yhtäkkiä kuuroksi muuttuneen koiran pois lumihangesta. 

Viime päivät ovat kuluneet täysin jouluvalmistelujen parissa. Tänä vuonna olen askarellut melko paljon. Tein pitkästä aikaa kortitkin itse! Eilen aloin vielä kymmeneltä leipomaan pipareita lahjaksi. Sain yhtäkkiä idean, että leivon vielä muutamat piparit lahjaksi. Niinpä pääsin vasta yhden jälkeen nukkumaan, sillä tottakai piparit oli vielä koristeltava. Tosin sitä hommaa jatkoin myös hieman aamulla.

Tänään oli aikas ihana herätys aamulla, kun remppamies asteli sisään. Kylpyhuoneessa oli jotain remontoitavaa ja tietysti se jäi vielä kesken, eli joulun jälkeen jatkuu sama homma. Mikäli nyt remppailtavaa näyttää löytyvän enemmänkin, saattaa taas alkaa uuden asunnon metsästys. Mutta joka tapauksessa koska heräsin ajoissa, päätin lähteä kiertelemään vielä kauppoihin. Useissa kaupoissa oli jo alet alkaneet. Tein muutaman hyvän löydön ja löysin vielä viime hetken lahjat.Koko päivä on ollut ravaamista paikasta toiseen. Charlesille oli pakko hakea uutta ruokaa ja uusi kaulapanta, sillä sen valjaat hajosivat tällä viikolla. Tämän jälkeen oli aika viedä muutamia lahjoja. Sen jälkeen suuntasin taas kaupungille ja näin pitkästä aikaa erästä kaveriani. Oli ihanaa nähdä, vaikkemme ehtineet olemaan kovin kauaa, mutta pääasia että vihdoin näimme!
Huomenna on vihdoin ja viimein jouluaatto! Joulu kuluu perinteisesti läheisten seurasta nauttien ja hyvää ruokaa syöden. Eniten odotan sitä, kun saa vain olla. Ihanaa kun ei ole aikatauluja ja voi pitkästä aikaa rentoutua kunnolla.
Olisin halunnut pukeutua jouluna punaiseen, mutta olen kiertänyt kaikki kaupat moneen kertaan ja mistään ei löydy punaista! Tiedättekö sellaista oikeanlaista joulun punaista? Tosin erään liikkeen myyjä kertoi, että joku muukin asiakas oli etsinyt samanväristä vaatetta, mutta ei ollut löytänyt mistään. Eli näyttäisi siltä, ettei tänä vuonna kauppoihin ole tullut juuri sitä oikeaa sävyä.
Tänään ajattelin viettää iltaa rauhallisissa merkeissä. Tarkoitus olisi vielä siivota, sillä nyt kun ei ole kotona muutamaan päivään, on sitten ihanaa tulla siistiin kotiin. Mielestäni mikään ei ole kamalempaa kuin tulla sotkun keskelle. Jääkaappikin pitäisi vielä tyhjentää, sillä en halua homevastaanottoa joulun jälkeen.

Vielä yksi juttu tuli mieleen! On niin ihanaa kun ihmiset on hyvällä tuulella. Tänään kaupungilla käveli vastaan niin useita hymyhuulia, että siitä tuli itsekin hyvälle tuulelle. Voi silti olla, että ruokakaupat oli täynnä niitä äksyilijöitä, mutta siksi kiersinkin ne kaupat kaukaa. Lisäksi päivää piristytti vanhan asunnon naapuri, sellainen niin herttainen mummo, joka kyseli muutostani ja kaikesta muustakin. Tuollaiset ihmiset vain saa niin hyvän mielen. 


Mutta nyt toivotan oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille!<3 Nauttikaa joulusta!<3

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3