torstai 22. tammikuuta 2015

A women without perfume is a women without future


Nyt on sellainen hulivili viikko takana, etten ole ehtinyt istua edes koneella. Aika on mennyt luennoilla ja tenttiin lukiessa. Illat ovat vain kuluneet ihan älyttömän nopeasti ja nukkumaan meneminen on venähtänyt helposti yhteen. Aamulla sitä onkin sitten kironnut, miksi ihmeessä en mennyt aikaisin nukkumaan?

Viime viikolla oli Turussa ja kävin siellä Stockmannilla, josta tarttui mukaan pari tuoksua. Tuoksut olivat Escadan Joyful ja Dieselin Loverdose Tattoo.

Tuoksuttelin ensimmäistä kertaa Escadan tuoksua ja ihastuin siihen heti! Niin kesäinen ja pirtsakka tuoksu. Tuoksuttelun jälkeen olin ihan kesäfiiliksissä. Tuoksua kuvaillaan seuraavanlaisesti: "Herkullinen tuoksu avautuu pirskahtelevalla mustaherukkasorbetilla, joka yhdistyy sydäntuoksun magnolian ja pionin kanssa muodostaen energiaa täynnä olevan kukkaistuoksun."
Toinen ostamani tuoksu oli Dieselin Loverdose Tattoo. Tuota tuoksua olen käynyt tuoksuttelemassa niin usein! Nyt vihdoin se tarttui mukaani. Minulla on jo tuoksun aikaisempi versio eli Dieselin Loverdose, mutta tässäkin tuoksussa oli jotain niin koukuttavaa. Olen niin iloinen kun vihdoin ostin tuon tuoksun, eikä sitä tarvitse enää käydä vain tuoksuttelemassa, vaan sitä voi laittaa aamuisin omalle kaulalle. Tuoksua kuvaillaan seuraavanlaisesti: "Tuoksu kuvastaa itsenäisen naisen tarinaa, joka tietää paljon rakkaudesta ja elää sen mukaisesti täysillä. Aistikas yhdistelmä appelsiinikukkaa, jasmiinia ja mustaherukkaa."Nyt on ainakin tullut täytettyä hajuvesi varastot taas hetkeksi!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3