perjantai 30. tammikuuta 2015

Have a great hair day!


Jo jonkun aikaa sitten päätin vaihteeksi päivitellä hiustuotteideni armeijaa. Kaikki tuotteet olivat minulle entuudestaan tuntemattomia. Nyt siis luvassa pientä esittelyä uusimmista hiustuote hankinnoista sekä pientä arvostelua niistä.


Sim Sensitive- CX corrector syväpuhdistava shampoo: Vähän hävettää myöntää, että ennen tätä tuotetta en omistanut yhtäkään syväpuhdistavaa shampoota. Vertailukohtaa ei siis ole, mutta olen todennut tuotteen hyväksi ja tästä lähtien syväpuhdistava shampoo kuuluu hiustuotteiden kokoelmaani. Tuote lupaa poistaa muun muassa muotoilutuotejäämät sekä silikonit. Tällainen tuote tuli todella tarpeeseen, sillä jo ekan pesun jälkeen huomasi selkeän eron!


Tigi Bed Head Urban Antidotes Re-energize- hoitoaine: Tigi on jo kauan kuulunut shampoo sekä hoitoaine suosikkimerkkeihini. Tuote lupaa kosteuttaa sekä vahvistaa latteita sekä elottomia hiuksia. Tuote piti lupauksensa täysin. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen hiukset tuntuivat huomattavasti eloisimmilta. Tälläkään kertaa ei siis joutunut pettymään Tigin tuotteisiin.


Wella Stay Styled- viimeistelykiinne: Ensimmäinen huomioni kiinnittyi tuoksuun.Tuote tuoksui mielyttävältä, yleensä vihaan lakkojen tuoksua, mutta tästä ei jäänyt sellainen pukluolo! Ei siis jäänyt yhtään harmittamaan kun ostin suoraan jättikoon.


Sim Sensitive Forme Repair mask-hiusnaamio: Tykkään tehdä kerran viikossa hiusnaamion. Olen tähän asti käyttänyt vain Colour maskia ja aluksi hieman vierastin ajatusta jonkun uuden kokeilemisesta. Myyjä silti puhui niin tuotteen puolesta, että se tarttui mukaani. Onneksi kuuntelin myyjää. Tuote lupaa hoitaa tehokkaasti sekä korjata vaurioituneita värjättyjä hiuksia. Colour maskiin verrattuna tuote oli mielestäni kosteuttavampi, mutta edelleen meinaan jatkaa myös tutun ja turvallisen Colour maskin käyttöä, vaikka tämä naamio tuleekin sen rinnalle.


Wella Oil Reflections- hiusöljy: Sain tämän tuotteen itseasiassa lahjaksi, mutta meinaan jatkossakin jatkaa tuotteen käyttöä. Tuote sisältää antioksidantteja ja se lupaa siloittaa hiukset. Hiusöljyt tuntuvat lupaavan kaikki samaa, mutta silti harva pitää lupauksensa. Mielestäni hiusöljyissä on melko suuriakin eroja. Tykkäsin silti tästä öljystä, sillä hiukset jäivät ihanan pehmeäksi sen käytön jälkeen, eikä niihin jäänyt sellaista rasvaista oloa.


Sellaisilla tuotteilla täydentyi kylppärinkaapit. Kaikki tuotteet tulivat kyllä jäädäkseen! Harvoin löytää hyviä hiustuotteita ja kun vihdoin itselle sopivat tuotteet löytyy, on niistä turha päästää irti.


12 kommenttia:

 1. Täytyyki kokeilla tuota syväpuhdistaa :) Nyt kun asutaan paikassa missä ei oo kupariputkia niin hiukseni ovat voineet paremmin mutta kyllä välillä on silti hyvä käyttää syväpuhdistavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan!:) En ole edes tiennyt että putket vaikuttavat hiuksiin:o Mutta hyvä että hiuksesi on nyt voineet paremmin:))

   Poista
 2. Täytyy kokeilla tota repair maskia, oon lukenut nyt monessa paikkaa et se on tosi hyvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla!:) Tuotteen myyjäkin kehui sen ihan täysin:)

   Poista
 3. Kiva postaus :) Tuu kurkkaamaan minunkin blogia kynsimaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Käyn kurkkaamassa blogisi:)

   Poista
 4. super blog! :)) marta-kaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Nuo Tigin tuotteet tekee kyllä hyvää hiuksille! :) noita öljyjä latvoille pitäisi kyllä muistaa käyttää useammin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tigin tuotteet on ihan huippuja:) Kun tuon öljyn laiton oppii ottamaan tavaksi, niin se muistuu paremmin mieleen:)

   Poista
 6. Miten helppo hiuksia oli muotoilla syväpuhdistavan pesun jälkeen? Itsellä hiukset menee tosi liukkaiksi eikä tahdo pysyä missään muodossa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vähän liukkaat hiukset aina tuon käytön jälkeen, mutta pelkästään jo lämpösuojasuihke ja muotoilusuihke lämpökäsittelyn pohjalla on auttanut siihen ongelmaan:) Muotoilun jälkeen olen laittanut vain vähän lakkaa ja hiukset on pysynyt hyvin:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!<3