torstai 15. tammikuuta 2015

Joskus pikku säheltäminen tuo vain lisää kokemuksia sekä rikkauksia


Tänään on ollut melko tapahtumarikas päivä! Aamulla kello soitti jo ennen kuutta ja kahdeksalta suuntana oli Turku. Lähdin Turkuun pitämään esittelyä koulutusohjelmasta, jossa opiskelen. Lähdin sinne yhden toisen opiskelijan kanssa, joten onneksi ei tarvinnut reissata yksin. Lisäksi vielä seura oli hyvää, eli onnistunut päivä ainakin siltä osin.


Lähdimme reissuun jo melko aikaisin, jotta ehtisimme kiertelemään hieman kauppoja sekä ehtisimme käymään syömässä. Stockmannilta tarttuikin mukaan muutama niin ihana hajuvesi. Nopeiden kiertelyiden jälkeen menimme syömään Rico-nimiseen paikkaan. Menimme lounasaikaan, joten otimme lounasbuffetin. Buffetissa oli ihan älyttömän hyvää katkarapu-lohi-pastaa. Tekisi mieli kokkailla samanlaista joku päivä. Mielestäni on kiva ottaa ideoita kotikeittiöön eri ruokapaikoissa käydessä. Syömisen jälkeen kävimme vielä nopeasti Arnoldsilla kahvilla sekä donitsilla. Siinä on taas yksi sellainen herkku, mille ei vain voi mitenkään sanoa ei!


Syömisen ja kahvittelun (sekä herkuttelun) jälkeen lähdimme kävelemään kohti yliopistoa. Katsoimme reitin kännykän navigaattorista ja ihmettelimme hieman sen antamaa reittiä. Reitti osoittautui lopulta surkeaakin surkeammaksi ja päätimme luovuttaa kesken suunnistuksen. Niinpä soitimme taksin ja pääsimme lopulta perille. Esittelypaikalla silti tuli lisää pikku ongelmia, mutta niistä onneksi selvittiin hyvin nopeasti.

Koko reissu sisälsi paljon sähläystä, mutta onneksi oli silti todella hauska sekä erilainen päivä! Pikku sähellys tuo loppupeleissä vain ripauksen hauskuutta sekä uusia kokemuksia.


Nyt unten maille! Hyvää yötä ja kauniita unia!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!<3