maanantai 5. tammikuuta 2015

Let yourself move to the next chapter in life!


Vuosi on lähtenyt sen verran reippaasti käyntiin. että ajattelin vähän kertailla viime aikojen tapahtumia sekä kuulumisia. Tämä vuosi alkoi melko isolla muutoksella, nimittäin jo muutamasti mainitsemallani muutolla. Nyt on jo tavarat saatu paikoilleen ja paikka tuntuukin jo ihan kodilta. Olen myös kehitellyt kaikkia uusia systeemejä, jotta tavarat sekä asiat pysyisivät paremmin järjestyksessä. Kun asiat sekä tavarat ovat järjestyksessä, tuntuu heti siltä, kuin koko elämä olisi enemmän järjestyksessä. Tällä hetkellä on sellainen olo, että elämässä on alkanut oikein kunnolla uusi kappale. 


Viikonloppuna tuli oltua myös hieman töissä. Siellä tehtiin inventaariota ja nyt olen hetkeksi saanut niin tarpeeksi laskemisesta! Oli hieman rankkaa mennä kuudeksi töihin. En ole todellakaan tottunut heräämään neljän jälkeen, välillä sitä tulee vasta siihen aikaan kotiin. Onneksi silti niistäkin päivistä tuli selvittyä kunnialla läpi.


Tänään päiväni lähti käyntiin muutamalla lääkärikäynnillä. Olin viikko sitten verikokeissa ja minulta otettiin kilpirauhaskokeet. Verikoe oli täyttä tuskaa! Pelkään piikkejä sekä verta, joten koko kokeen ajan olin ihan peloissani. Onneksi se meni nopeasti ohi, joten pelko sinänsä oli täysin turha. Tänään sitten selvisi, ettei kilpirauhasarvoissa ainakaan ole mitään häikkää.


Ylihuomenna eli keskiviikkona pitäisi taas palata takaisin koulunpenkille. Hieman jo jännittää, sillä en ole vielä ehtinyt yhtään katsoa kursseja. Oma vika kun en ole tehnyt sille aikaa. Täytyy tänään ryhdistäytyä ja alkaa katsomaan kevään kursseja. Palaan kouluun silti ihan hyvillä mielin. Kivaa kun alkaa taas kunnon arki, sillä se on vain parasta. Huomenna onkin siis viimeinen virallinen vapaapäivä. Meinaan viettää sen ihan rauhassa ilman sen tarkempia suunnitelmia. Sellaiset vapaat on parhaita kun ei etukäteen suunnittele mitään. Niin ihanaa viettää vielä yksi päivä lepäillen, ennen kuin alkaa taas uurastus!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!<3