torstai 8. tammikuuta 2015

Sadepäivään pientä piristystä!


Tänään on ollut harmaatakin harmaampi päivä. Ulos katsoessa teki niin mieli kömpiä takaisin sänkyyn ja nukkua vain koko päivä. Onneksi silti nousin ylös, sillä näin hyvää kaveriani heti aikaisin aamupäivällä. Aina kun on vapaata, tykkään sopia menoa mahdollisimman aikaisin. Muuten päivä kuluu liiankin helposti tekemättä mitään fiksua ja illalla huomaa sen, ettei ole saanut mitään aikaiseksi.


Tänään päätimme hieman piristää sadepäivää brunssilla. Teimme croissantteja lohitäytteellä sekä ruisnappeja katkarapu-lohi-täytteellä. Samalla kun söimme katsoimme muutaman jakson Valehtelevia viettelijöitä. Olen tällä hetkellä niin koukussa siihen sarjaan! Katsoin sitä sarjaa ennenkin, mutta sitten tuli pitkä tauko ja nyt taas olen ihan koukuttunut! Katsonkin kyseistä sarjaa aina aamupalaa syödessä ihan koukuttuneena.
Toivottavasti huomenna olisi hieman kirkkaampi päivä! Energiat on ihan nollissa tällaisina päivinä. Tuntuu ettei mikään vitamiinilisäkään saa piristymään. Ymmärrän niin niitä suomalaisia, jotka muuttavat Espanjaan! Lähiaikoina se on käynyt itsellänikin mielessä lähes päivittäin. Aloin jo viime kesänä miettiä Espanjaan muuttoa ja tällä hetkellä on sellainen olo, että se on juuri sellainen asia mitä nyt tarvisin.Brunssin lisäksi olen todennut myös toisen hyvän sadepäivien piristäjän! Nimittäin värikkäät vaatteet. Kun kaikkialla on harmaata ja synkkää, voi itseään (ja usein myös samalla muita) piristää värikkäillä vaatteilla. Olenkin haalinut todella paljon kirkkaita värejä vaatekokoelmaani. 

Mutta nyt lähden tekemään jonkun superteho-smoothien, toivottavasti edes se toisi hieman lisäenergiaa! Lisäenergia tulisi todella tarpeeseen, sillä tänään tulisi vielä vähä uurastaa gradun parissa...

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihanalta näyttää teiän brunssieväät! <3 Tuli tälleen illan päätteks vähä nälkä :p Paljon tsemppiä gradun kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Mistä toi sun hame on ostettu? :) Ihana!

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirteä asu :) Ja nuo herkut! Tuo Espanjaan muutto houkuttelisi itseänikin :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmin! Espanja olis ihan täydellinen sen auringon takia<3

   Poista
 4. On kyllä upea tuo sun laukkusi ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3