perjantai 2. tammikuuta 2015

Uudesta vuodesta sekä vähän vielä paluuta vanhaan


Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2015! Tuntuu niin oudolta kun alkoi taas uusi vuosi. Tuntuu kuin vasta olisi ollut vuosi 2014 alkamassa. Viime vuosi oli niin tapahtumarikas, että ajattelin tehdä siitä vielä erikseen oman postauksensa. En sanoisi viime vuoden olleen pelkästään positiivinen, mutta aina myös negatiiviset asiat opettavat ja lisäksi ne kuuluvat elämään. Ellei ikinä olisi mitään negatiivista ei myöskään olisi missään mitään positiivista. Tässä postauksessa on silti sen verran mennyttä, että kertailen joulukuun asut, mutta palailen vielä myöhemmin paremmin viime vuoteen...


Uusivuosi vaihtui melko rauhallisissa merkeissä. Koko päivä oli sisältänyt muuttoa, joten illalla olin ihan poikki. Lisäksi pienessä kuumeessa ei ole mitään kovin kivaa muuttaa. Tavaroiden kantaminen tuntui ainakin tuhat kertaa raskaammalta kuin yleensä. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Vanha asunto saatiin tyhjäksi! 


Uudenvuoden aaton illalla kului ilta rennoissa merkeissä. Kuohuvaa oli pakko hieman saada ja ilotulitus oli nähtävä! Viime vuonna en tainnut nähdä kuin muutaman säälittävän pikku raketin, joten olin ihan onneissani kun tänä vuonna näin kunnon raketit.

Uudenvuoden lupauksia en tällä kertaa tehnyt sen enempää. Sen sijaan asetan mielummin tavoitteita, sillä niitä kohden on helpompi kivetä pienin askelin. Tipatonta tammikuuta en ajatellut viettää, sillä lähiaikoina ei ole muuteskaan alkoholia tehnyt mieli. Lisäksi koen tipattomien lupaukset ihan turhiksi! Mitä hyötyä olla kuukausi juomatta, sillä sen jälkeen tekee kahta kauheammin vain mieli? 


Eilen eli vuoden ensimmäinen päivä alkoikin sitten uudessa asunnossa. Tuntui niin oudolta herätä vieraasta ympäristöstä ympärillään vain muuttolaatikoita. Nyt on kyllä niin olo, että vuosi alkoi täysin puhtaalta pöydältä uuden asunnon myötä.

Mutta sellaiset oli joulukuun asut sekä uudenvuoden tekemiset! Vielä kerran ihanaa ja onnen täyteistä uutta vuotta!<3

10 kommenttia:

 1. ai että toi pinkki bleiseri ja peplumtoppi on kivoja :)

  VastaaPoista
 2. Oij toi toka kuva on niin tyylikäs <3!

  VastaaPoista
 3. Tummanpunainen väri sopii sulle todella kauniisti! Olet kyllä upea näky :)

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin <3 Meki vietettiin rauhallinen Uusi Vuosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!<3 Kiva kuulla etten ollut ainut rauhallisen uv.n viettäjä:))

   Poista
 5. Upeita asuja! Oon muuten samaa mieltä tosta tipattomasta:D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3