torstai 19. helmikuuta 2015

19022015


Nyt oli kyllä mielikuvitus huipussaan tuota otsikkoa keksiessä! Noh, ei aina voi olla niin luovalla tuulella. Jos silti ihan totta puhutaan, olen tänään saanut vaikka mitä tuunausideoita. Ehkä siihen sitten kuluikin päivän luovuuskapasiteetti.


Tänään oli tenttipäivä. Eilen koitin lukea tenttiin, muttei siitä tullut yhtikäs mitään. Päätinkin siis että kirjat kiinni ja tänään käyn vain kokeilemassa. Mielestäni jos opiskelusta ei tule mitään on parempi vain unohtaa se. Mikäli opiskelusta tulee kunnon pakkopullaa, ei siitä ole mitään hyötyä.
Koulun jälkeen menin isosiskolleni, jossa oli jo äitini odottamassa. He olivat aamusta asti leiponeet macaronseja. Vitsit nuo itse tehdyt macaronsit ovat hyviä! Ne kaupan versiot on ihan pahoja verrattuna itse tehtyihin. Oikeastaan melkein kaikki itse tehdyt jutut ovat parempia kuin valmiina kaupasta ostetut. Pakko silti myöntää, että välillä tulee sorruttua kaupan valmistuotteisiin, sillä varsinkin leipominen on kovin työlästä. Tästä hyvä esimerkki on keittiöni tällä hetkellä. Lievästi snaottuna se näyttää siltä kuin pommi olisi räjähtänyt. Päätin eilen illalla alkaa tekemään porkkanapihvejä ja keittiö on nyt todella sen näköinen, että siellä on jotain kokkailtu! 
Mutta nyt lähdenkin kohtaamaan kokkailujeni jäljet ja koitan saada ne vihdoin siivotuksi!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3