tiistai 17. helmikuuta 2015

Kevät tulee sittenkin!

Viime päivinä on ollut niin ihanaa kun aurinko on taas näyttäytynyt. Aurinko tuo mukanaan paljon lisäenergiaa. Perjantaina olin ihan pirteänä menossa ennen kymmentä treenaamaan. En edes muista koska viimeksi olisin ollut niin aikaisin treenaamassa. Kokeilin silloin ensimmäistä kertaa bodybalancea ja oli kyllä niin kiva treeni! Ihanan lempeä aloitus aamuun.
Aurinko on tuonut mukanaan myös uskon siihen, että talvi ei kestäkkään ikuisesti vaan myös kesä tulee. Odotan jo nyt niin paljon kevättä ja kesää. Odotan että pääsen ostelemaan pastellisävyisiä vaatteita ja pääsen sisustamaan parvekkeen. 

Ettei kaikki olisi pelkästään positiivista, on auringossa jotain negatiivistakin. Ensinnäkin pöly. Yhtäkkiä sitä tajuaa asuvansa pölypallojen kanssa. En yhtään tajua, missä välissä nämä pölypallot muuttivat meille. Toinen ikävä puoli on pukeutuminen. Ulkona näyttää olevan lämmin, mutta todellisuus on ihan toinen. Sitten tulee lähdettyä ulos liian pienissä vaatteissa ja ulkona saa palella. Siitä sitten meneekin pari päivää ja tulee ihmeteltyä, miksi on kurkku kipeänä. Kun eilen tajusin että tänne on muuttanut jo aiemmin mainitsemani alivuokralaiset, eli pölypallot. Päätin aloittaa oikein kunnon siivoilun. Niinpä siivoilin pari tuntia ja pyyhin kaikki mahdolliset nurkat. Nyt on niin ihanaa kun kaikki on puhdasta ja siistiä. Tästä innostuneena, sain inspiraation leipomiselle. Päätin leipoa näin laskiaisen kunniaksi laskiaispullia ja se nyt ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa. Paistoin ensimmäisen pellillisen pullia ja ne paloi ihan täysin. Niistä tuli ihan mustia ja keittiö täyttyi mustasta savusta. Aluksi mietin, että annan olla ja lopetan leipomisen tähän, mutta sitten päätin etten luovuta ja lähdin talsimaan kauppaan. Onneksi seuraava pellillinen onnistui ja nyt tulikin saatua laskiaisen kunniaksi myös laskiaispullaa.


Toivottavasti nämä ihanat  ja energiset aurinkoiset päivät jatkuisivat!<3

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Sun postauksista huokuu aina semmonen hyvä fiilis, ja tästä nimenomaan semmonen tunne, että se kevät tosiaan tulee! Ihana asu! :)

  VastaaPoista
 2. TODELLA HUIKEET ASUKUVAT :) Tykkään. Mäki huomasin samat pölypallot kotona eilen ja mäki tein suursiiovuksen eilen illalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Lohduttavaa kuulla että joku muukin sotii kyseisen ongelman kanssa:D

   Poista
 3. Upeita kuvia! Oot niin nätti :) Selailin sun blogia ja täällähän on oikein ihana tunnelma <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3