sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sunday


Eilen olin pitkästä aikaa töissä ja oli oikeasti tosi kiva päivä. Illalla menimme vielä työkavereiden kanssa syömään. Ruoka oli ihan älyttömän hyvää ja söin siis pinjabroileria sekä jälkiruuaksi karpaloita sekä kinuskikastiketta. Illallisen jälkeen muut jatkoivat vielä baariin, mutta itse lähdin kotiin, sillä tälle päivälle oli sen verran tehtävää.

Tänään heräsin jo kymmeneltä, koska niitä kouluhommia on niin paljon tehtävänä. Noh, enpä alkanut tekemään niitä kuin vasta iltapäivällä. Aamupäivä kului Modernia perhettä katsoen ja aamiaista syöden. Sitten päätinkin keittää vielä kahvia ja syödä hieman karkkia ja yhtäkkiä kello olikin jo kaksi. Päivä oli kulunut siis pelkästään hömppää katsoen ja rentoillen.

Ostin tällä viikolla itselleni lohdutuskukkia huonosti menneen tentin takia. Lopulta kummiskin selvisi että olin päässyt tentistä läpi ja vielä hyvällä arvosanalla!Tämän jälkeen päätin lähteä lamppuostoksille ja siinä olikin taas kohtaloa kerrakseen mukana! Halusin tietynlaisen kattokruunun ja ehdottomasti läpinäkyvänä. Aluksi myyjä sanoi ettei sitä ole kuin monivärisenä ja mustana, joten aloin jo katselemaan mustaa lamppua ja mietin sen ostamista. Sitten jotenkin ihmeen kaupalla, kaupasta löytyikin vielä yksi läpinäkyvä lamppu! Ei muuta kuin lamppu kainaloon ja kassalle.
Ostosten jälkeen äitini ja isäni tuli kyläilemään, tuoden mukanaan macaronseja. Tykkään kyllä niin paljon enemmän itse tehdyistä macaronseista. Heidän vierailun jälkeen vihdoin ja viimein aloin ahkeroimaan. Eka tehtävä palautettu ja vielä kuusi jäljellä! Nyt siis niiden pariin, jotta pääsen vielä nukkumaan tämän vuorokauden puolella.


4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3