keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Piristystä hiuksiin!


Pyysin maanantaina siskoani värjäämään hiukseni (kiitos hänelle siitä:)). Halusin kokeilla pinkkejä raitoja, koska olen miettinyt niitä jo niin kauan! Yleensä hiuksissa tekemäni muutokset on niin pieniä, ettei niitä edes huomaa. Nyt kerrankin tuli sellaista muutosta, joka on mahdollista jopa huomata.

Tuollaiset shokkivärit piristävät niin hiuksia ja mikäli kyllästyy on väri helppo saada pois. Olen aina ennen saanut värin hyvin pois Colour maskin silver-sävyisellä tehohoidolla. Katsoo nyt kuinka kauan jaksan pitää näitä, ennen kuin kyllästyn. 

Mitäs pidätte näistä?:)

24 kommenttia:

 1. Hei, onko siskosi ihan ammattikampaaja? Mun kaveri on pyytänyt mua laittamaan sille samantyyppiset. Mitä tekniikkaa käytitte? Ihanan näköiset nuo sun hiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hän ole kampaaja, vaikka kyseinen ammatti sopisi hänelle hyvin :) Ja laitettiin ne folion avulla, eli folion päälle ne hiukset jotka raidoitettiin ja sitten vain väriä siihen:) Eli aika samantyylisesti kuin kampaajat laittavat raitoja:) Tuo väri on onneksi tosi helppo laittaa:)

   Poista
  2. toinen vaihtoehto on jos on suht pitkät hiukset ja semmoinen shokkiväri, mikä on kiinteää koostumukseltaan Vetää hiusten alle huono pyyhe tai foliota peittämään selkää ja kammata hiukset suoriksi.Väri sitten suoraa latvoihin jos ei tarkoitus raitoja ole tehdä:) Eli levittää ensin väriä halutun osion päälle esim juuri latvat ja sitten alle ja tarkastaa, että haluttu osio on kauttaaltaan värissä. Kun on huolellinen niin ei sotke tai mene muihin osioihin. Huuhtelu kannattaa tehdä myös siten ,että huuhtelee aluksi vain latvat eli suihkuosa käteen:) Jotta väri ei leviä:) Itse olen tällä tekniikalla tehnyt useat shokkivärit. Nopeuttaa valtavasti ,kun ei tarvitse osio osiolta käydä hiuksia läpi.

   Poista
  3. Olipas hyvä vinkki värjäykseen!:)

   Poista
 2. Näyttää niin kivalta! :) Harmi kun oma tumma tukka ei ota mitään kivoja värejä vastaan, mä haluisin kokeilla pinkkiä ja ehkä jopa keltaista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!:) Tummissa hiuksissa on juuri se huono puoli, kun niissä ei näy kunnolla nuo shokkivärit, ellei tee väripoistoa siihen kohtaan mihin laittaa shokkiväriä:/

   Poista
 3. Oi ihana piristys näin kevään keskellä:3

  VastaaPoista
 4. Kaunista piristystä ja kesään sopivaa sellaiasta :)

  VastaaPoista
 5. Itsekkin oon nyt pitkään miettinyt että haluaisin vähän kevät päivitystä hiuksiini ja tekis mieli kokeilla jotain hempeää vaaleanpunaista! :D Ihanasti sopii sulle kyllä nuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vaaleanpunaiset hiukset on niin upeat!:) Kiitos:)

   Poista
 6. En ole vielä kokeillut itse, tykkään kyllä muilla. Never say never ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi tietää vaikka joskus vielä innostuisit itselläsikin:)

   Poista
 7. Uuuuu todella rohkee tyyli. :) Sopii sulle täydellisesti <3

  VastaaPoista
 8. Rohkea , mutta söpö kevättukka! :) Itekki oon joskus haaveillu pinkeistä (oikeastaan vaaleanpunaisista) raidoista/latvoista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Kannattaa ihmeessä toteuttaa tuo haave:)

   Poista
 9. Noi on kyllä mageet! Sopii sulle tommonen räväkkäkin väri hyvin :)

  VastaaPoista
 10. Onpa kivan pirteät hiukset! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3