torstai 2. huhtikuuta 2015

A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself


Hetki sitten saimme nauttia ihanan keväisistä päivistä. Auringon paisteesta sai niin paljon hyvää energiaa, josta voi nyt vain unelmoida kun katsoo ulos ja näkyy pelkkiä sadepisaroita. Joka tapauksessa silloin kuin herra aurinko vielä jaksoi näyttäytyä, otin pari kertaa lenkille mukaan kameran ja malliksi päätyi  kukasmuukaan kun luottolenkkikamuni Charles. 
Elämäni yksi parhaimpia päätöksiä on ollut koiran hankinta. Pakko myöntää että elämä voisi olla välillä helpompaa, jollei koiraa olisi. Ei olisi kuraisia tassuja, reissuun lähtiessä hoitajan metsästystä tai kiire kotiin pitkän päivän jälkeen. Toisaalta taas en enää haluaisi elää huoletonta elämää ilman koiraa. Charle tuo niin paljon iloa elämään. Ikinä ei tarvitse olla yksin. Aina on kotona joku, joka odottaa ja ottaa rakkaudella vastaan. Aina on joku, joka haluaa lähteä kanssasi lenkille. Aina on myös joku, joka on valmis jakamaan kalorit kanssasi. Koira on lemmikki, joka vaikuttaa niin paljon. Charles on ainakin itselleni täysin perheenjäsen. Olen jo kauan miettinyt että ikuistaisin tämän rakkaan perheenjäsenen iholleni. Haluaisin jonkun simppelin tatuoinnin liittyen Charleen. Olen tällaisesta tatuoinnista haaveillut jo kauan ja toivon että haaveilu muuttuu vielä todeksi.


Nyt tuli hieman koira-painoitteinen postaus! Mutta mielestäni joskus siitäkin on kiva kirjoitella, on se kummiskin niin iso ja tärkeä osa elämääni<3


Ihanaa torstaita!<3 

8 kommenttia:

 1. Oih nä kuvat on niin super söpöjä. Kyllä itseäni hieman harmittaa pojan allergisuus :( Olisi kyllä ihanaa jos kotona olisi karvainen kamu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Tuo allergia on kyllä harmillista:(

   Poista
 2. Charles on kyllä hyvä malli ! ❤ oma koira on kyllä tärkee ja sitä tulee aina eniten ikävä kun ei käy pitkään aikaan iskän luona sitä katsomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Charle kiittää<3 Ja se on jännää kuinka ikävä voikaan tulla omaa koiraa:/

   Poista
 3. Voi Charles on kyllä niin söpöliini! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3