tiistai 28. huhtikuuta 2015

Aika totutella uusiin tapoihin?


Tiedättekö sen tunteen kun löydät kaapin perältä jonkin vaatteen, joka ei ole ollut käytössä pitkään aikaan? Kuvassa olevan jakun kanssa kävi juuri niin. Se on kyllä vilahdellut vaatteiden joukossa vähän väliä, mutten ole pitkään aikaan pukenut kyseistä vaatekappaletta päälleni. Toinen outous mikä tässä asussa on, on nuo housut. Farkut minulla? En edes muista koska olisin viimeksi pitänyt farkkuja. Siinä on yksi sellainen vaate, jota inhoan yli kaiken. Useimmiten ne ovat epämukavat ja oikeaa kokoa on liian vaikea löytää. Olen liian mukavuudenhaluinen, jotta jaksaisin sovitella puolet kaupan farkkuvalikoimasta läpi. Ihailen silti aina asukokonaisuuksia, jossa on farkut. Ehkä siis on aika totuttaa itsensä farkkujen vakkarikäyttäjäksi!8 kommenttia:

 1. Ihana asukokonaisuus <3 joo siis useasti unohtuu kaappiin jotain helmiä. Mäkään en oikee tykkää käyttää farkkuja kun tuntuu et ne on aina vaan niin opämukavat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Haha hauskaa kun joku muukin on samaa mieltä farkuista:D

   Poista
 2. Ihana asukokonaisuus! Minulle käy usein niin, että käytän ensin jtn vaatetta todella paljon, mutta sitten se unohtuu sinne kaapin pohjalle joksikin aikaa ja on sitten kiva "löytää" se sieltä jossain vaiheessa uudestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo on niin hyvä kun käy noin, sillä vanhat lemppari vaatteet tuntuu silloin ihan uudelta:)

   Poista
 3. Mä NIIN tiedän tuon tunteen. Teen usein löytöretkiä omaan vaatekaappiini. Tuo sun takkisi on ihana ja korvikset myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih löytöretket omaan vaatekaappiin on ihan parhaita:))

   Poista
 4. Kantsii käydä ostamassa cubukselta sellaiset Jegging Jane-farkut ne venyy joka suuntaan ja on uskomattoman mukavat! Hintaa vain 19.90? Toiset samanlaiset jumppahousufarkkuihmeet on H&M:n super strech farkut (14.90). Niihin mä ainakin olen luottanut ahdistuksissani!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3