keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Easter


Nyt on pääsiäinen jo takana ja lomat lusittu sekä herkut herkuteltu. Pääsiäinen kului melko rauhallisissa tunnelmissa. Söin hyvin, näin perhettä ja kavereita, tehtiin kaverini kanssa brunssi, lenkkeiltiin Charlen kanssa, katsoin paljon hyviä (ja muutaman huonon) leffoja sekä vietin aikaa rentoutuen ilman aikatauluja. 

Oli niin ihanaa viettää muutama päivä ilman sen tarkempia suunnitelmia. Yleensä tykkään suunnitella paljon asioita valmiiksi, mutta olen lähiaikoina koittanut päästä tästä tavasta eroon. Innostuin pääsiäisen aikana myös leipomaan ja se nyt ei ihan mennyt niinkuin elokuvissa. Leivos onnistui ja maistuikin hyvältä, mutta kirous kodinkoneiden kanssa jatkui. Viikko sitten imuri päätti sanoa itsensä irti kesken siivouksen ja nyt hajosi sähkövatkain. Ihan kuin olisin käyttänytkin sitä hullunlailla, mutta ei, silloin hyvin harvoin kun leivontakärpänen puraisee, hajoaa tärkein laite mitä tarvisi. Pääsiäisenä opin myös sen, ettei liika makea ole hyväksi. Lenkiltä tultuani päätin keittää kahvia ja syödä suklaamunia sekä kinderpiirakkaa. Lopputulos oli se, että seuraavat kolme tuntia oli niin huono olo, etten voinut liikkua sohvalta mihinkään. Jälkikäteen tilanne lähinnä huvittaa, sillä kuka tämän ikäinen saa huonon olon suklaasta? Sokerihumalan kautta siis kaameaan krapulaan.
Tällaiset juhlat ovat aina niin parhaita. Ihanaa kun sai vain olla ja tehdä kivoja asioita muutaman päivän. Toivottavasti teillä oli kiva pääsiäinen<3

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!<3