sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Piristysruiske arjen keskelle


Torstai päiväni kului Turussa, jossa oli Turun Suomalaisen Yliopistoseuran järjestämä juhlatilaisuus. Äitini lähti matkaseuraksi Turkuun, joten ei onneksi tarvinnut reissata yksin. Lähdimme jo hyvin aikaisin aamulla liikkelle. Saavuimme ennen kahdeksaa Turkuun, joten päätimme suunnata aamiaiselle hotelli Börsiin.

Aamiaisen jälkeen lähdimme kiertelemään kauppoihin. Emme oikeastaan ostaneet vielä silloin mitään, sillä mikään ei ole puuduttavampaa kun painavien kassien kantaminen. Päätimme siis käydä aluksi vain katsomassa ja mennä iltapäivästä hakemaan haluamamme tuotteet. 

Kierreltyämme lähdin juhlatilaisuuteen. Juhlassa oli pukeutumiskoodina smart casual, mikä kieltämättä tuotti hieman hankaluuksia. Lopulta päädyin klassiseen mustaan pitsimekkoon sekä helmikoruihin. Juhlatilaisuus kesti noin tunnin, jonka jälkeen treffasin äitini kanssa ja lähdimme takaisin ostoksille.Ostoksilla tulee aina nälkä, joten kävimme syömässä Stockmannilla. Siellä oli niin hyvä ruoka. Yleensä en tykkää yhtään sosekeitoista, mutta tuosta keitosta pidin kovasti. Olen pikkuhiljaa alkanut lämpenemään ajatukselle, että voisin alkaa tekemään myös kotona sosekeittoja. Ruokana se olisi ihan älyttömän kätevä ja nopea tehdä! Nyt vain tarvisi löytää vielä hyvät reseptit, jotta tykkäisin kokkailuistani.


Tykkään niin tuollaisista minireissuista arjen keskellä! Vaikka arki onkin ihanaa, niin kaipaa se välillä pieniä piristysruiskeita.


6 kommenttia:

 1. Minireissut piristävät aina :) Kaunis mekko <3

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kauniisti sinulla on hiukset kiinne! :) Ja hei, kuviesi innoittamana pitääkin kaivaa samainen kesäkassi jälleen esille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Kannattaa ihmeessä kaivaa tuo laukku esille:))

   Poista
 3. Nä sun asukuvat on niin huikeen hyviä. Tietkö pistän mieheni kaupaan ja teen bataatti sosekeittoa itselleni. Onneksi se on myös todella helppoja tehdä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3