keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Some people make your laugh a little louder, your smile a little brighter and your life a little better


Tämä viikko alkoi ihan super hyvällä tavalla! Mulla oli työviikonlopun jälkeen vapaapäivä sekä koulusta että töistä. Päätinkin siis lähteä moikkaamaan kaveriani Tampereelle. Olemme nähneet viimeksi kesällä, joten oli niin ihanaa nähdä! Olen niin onnellinen kun olen saanut tutustua kyseiseen ihmiseen. Toisten kanssa kemiat osuvat vaan heti yhteen ja heidän seurassaan aika kuluu kuin siivillä.Ennen Tampereelle lähtöä kävin syömässä koululla ja tuli myös otettua muutamat kuvat päivän asusta. Oli niin kiva matkustaa vain yksin. Aluksi mietin että olisin junassa tehnyt kouluhommia, mutta lopulta päädyin vain olemaan. Joskus tekee niin hyvää kun on vain ilman sen suurempia tekemisiä.


Tampereella ehdin koluamaan Stockmannin ja pari muuta putiikkia läpi, ennen kuin treffasimme kaverini kanssa. Kävimme kiertelemässä kauppoja ja syömässä. Söin niin hyvän uuniperunan ja päätinkin tehdä kyseistä ruokaa joku päivä myös kotona. Maanantaina tuli myös syötyä ekat kunnon ulkojätskit! Yksi vuoden odotetuimpia hetkiä. Mikään ei ole ihanempaa kuin jäätelö+aurinko+hyvä seura.Kotiin lähtiessä tuntui, että aika kului taas kerran ihan liian nopeasti. Odotan niin että näkisimme taas pian<3


"How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard."

8 kommenttia:

 1. Ihania asukuvia ja vitsit, tuo jakku etenkin on todella kiva! Oli muutenkin kiva lukea tätä, kun itsekin kävin viikonloppuna moikkaamassa juuri erästä kaveriani Tampereella pitkästä aikaa, niin oli aika hauska sattuma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:)) Hih vähän jännä yhteensattuma:)

   Poista
 2. Ihanat asukuvat ihanissa maisemissa. Mäkin olin viikonloppuna Tampereella. Meitä näyttäisi olevan kokonainen kerho! Mä tosin kävin moikkaamassa mummoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kaikki on nyt käynyt Tampereella :D Se on kyllä niin ihana kaupunki, että siellä on kiva käydä :)

   Poista
 3. Ihana asu taas kerran! <3 kuka näitä asukuvia aina ottaa kun on niin ihanan usein näitä täällä näkyvillä! Sun tyyli on just sellanen mistä tykkään! Ps. Ihana jakku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos<3 Vähän riippuu että kuka kuvaa :) Välillä käyn kavereiden kanssa kuvailemassa tai sitten siskoni tai äitini ottaa kuvat:)

   Poista
 4. Ihanat asut ja oot kyllä niin kaunis ! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!<3